Quantcast

TV Barrandov představila program na první dny

| Tisk

logo Nově vznikající česká digitální celoplošná televize Barrandov dnes odkryla programové plány na první vysílací den - 11.1.2009 a následující týden. Program bude šířen prostřednictvím satelitu, kabelu, IPTV a DVB-T.

Prvním pořadem TV Barrandov bude téměř devítihodinové selfpromo stanice Rozsvítí se Vám, ve kterém provozovatel představí novou stanici, jak se budovala, představí předpremiéry pořadů vlastní tvorby. Vysíláním budou provázet Zuzana Bubílková a Miloš Knor.

Na 20:00 hodin je připravena hlavní zpravodajská relace s předpovědí počasí Jak bude. Hlavní večerní pořad začne v neobvyklý čas na českém trhu - ve 20:15 hodin zábavným pořadem Karneval na Barrandově. Následovat jej bude dokumentární cyklus České milování a pět minut po desáté večer bude uvedena Talkshow Jana Saudka.

Nedělní večer uzavře klasická česká veselohra Svatba jako řemen (1967). 25 minut po půlnoci budou odvysílány Hlavní zprávy.

logo TV Barrandov bude šířena prostřednictvím satelitní služby Skylink na satelitu Astra 1E (23,5°E), na kmitočtu 11,797 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4. První testovací obrázky se zde objeví nejpozději 1.1.2009 ale očekává se, že program bude do multiplexu přidán dříve. Program bude k dispozici na kartách Skylink a Gital.

Program bude dále možné přijímat v paketu UPC Direct (Astra, 19,2°E) v základní nabídce Rodina v ČR, dále v kabelových sítích, IPTV a na zhruba 65 procentech uzemí České republiky v nastupujícím pozemním digitálním vysílání v multiplexu 2, který spravuje společnost České Radiokomunikace (ČRa). Zde je již aktivní programová pozice, s logem a informací o zahájení vysílání (viz. foto).

Kompletní program TV Barrandov na 11.1.2009; kompletní v sekci Upload

11:01 ROZSVÍTÍ SE VÁM
Buďte s námi v prvních hodinách vysílání zbrusu nové televize! Ukážeme vám, jak se stavěl náš Palác zábavy. Provedeme vás televizním zázemím, poodhalíme to nejzajímavější z jejího zákulisí, s námi se dostanete na místa, která běžně nenavštívíte, představíme nové tváře televizní obrazovky tak, jak už je nikdy poté neuvidíte. Vychutnáte si exkluzivní předpremiéry nových pořadů vlastní tvorby. Strávíte den s hvězdami TV Barrandov. O nové televizi se dozvíte vše, na co jste se třeba i báli zeptat. Dnem plným očekávání a hvězd vás provedou Zuzana Bubílková a Miloš Knor
(Premiéra)

20:00 HLAVNÍ ZPRÁVY
Jak bude

20:15 KARNEVAL NA BARRANDOVĚ
Baví nás bavit!
Buďte s námi svědky historické chvíle, kdy se na hvězdném nebi rozsvítí zbrusu nová hvězda: TV BARRANDOV. Užijte si s námi galavečer plný hvězd. Nejlepší zpěváci, nejupřímnější gratulanti a největší osobnosti TV Barrandov ve velkolepé show, která navždy přepíše dějiny "českého Hollywoodu". Večerem provázejí Zuzana Bubílková a Miloš Knor
(Premiéra)

21:35 České milování
Dokumentární cyklus o lásce a vášni v partnerských a mezilidských vztazích. Režie M. Pázman
(Premiéra)

22:05 Talkshow Jana Saudka
Velmi otevřené rozhovory jedné z nejkontroverznějších postav českého kulturního nebe s jinak uzavřenými hosty
(Premiéra)



22:50 Svatba jako řemen
Iva Janžurová, Jiří Hrzán, Vladimír Pucholt a jejich nesmrtelné hlášky v české komedii (1967). Dále hrají P. Landovský, P. Vostrčil, S. Zázvorková, J. Hlinomaz, F. Filipovský a další. Režie J. Krejčík (93 min)
(Premiéra)

00:25 HLAVNÍ ZPRÁVY

Program TV Barrandov na 11.1.2009 a další týden najdete v sekci Upload.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články