Quantcast

Mediální informace

| Tisk

Petr Beránek: Digitální video v praxi - Velká kniha
Kniha Petra Beránka vás postupně provede všemi činnostmi,P.Beránek: Digitální video v praxi - Velká knihakterými se budete zabývat při zpracování nahrávek digitálního videa.Natočením záběrů, jejich záznamem na disk počítače, úpravami a střihem,zaznamenáním hotového díla na videokazetu nebo vypálením na CD nebo DVD.Pokud vám dělá problémy prokousat se manuály dodávanými spolu s videokamerami,střihovými kartami a programy, pak vám chybí právě tato kniha.Knihu, která obsahuje i cca 15 stránek o DVB satelitní kartě Galaxis,o které se autor knihy v minulosti zmínil ve svém článku na www.Parabola.cz,si můžete pořídit na www.win.cz.

EUROSPORT SLAVÍ ÚSPĚCH
Podle EMS (European Media & Marketing) pan-evropskýsportovní vysílač EUROSPORT posílil svůjpodíl na evropském tv trhu na 85% (o 1% více než před rokem).Zpravodajský kanál Eurosport News za 9 měsícůod zahájení vysílání je znám 31% Evropanům.Dokonce v žebříčku 'European Decision Makers'je stanice Eurosport s 39% na prvním místěve sledovanosti. Na dalších místech se umístily stanice:CNN (26%), EuroNews (19%), BBC World (10%), CNBC (8%) aBloomberg (4%). Pan-evropský program Eurosport jenyní přenášen v 18 jazykových mutacích do 92 miliónů domácností a má tak250 miliónů diváků v 54 zemích. Vedle toho EurosportNews jeve třech jazycích přenášen do 36 zemí.

INITÉS TV ZATÍM VOLNĚ
Vše okolo financí můžeme vidět na kanále Inités TV. Nyní na kmit.10910/V (SR 27500, FEC 3/4). Program je vysílán v rámci paketu TPSa signál Inités je volný. Zatím. V lednu 2002 dojde k zakódováníprogramu v CA Viaccess.



DIGITÁLNÍ PAKET RTS SAT
Srbská státní televize RTS SAT plánuje vlastní digitální paket.Několik televizních a rozhlasových programů má vysílatpřes Eutelsat W2 (16°E) od prosince 2001.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články