Quantcast

Boomerang odstartoval v paketu Digi TV

| Tisk

logo Společnost Turner Boradcasting System (TBS) uzavřela kontrakt s RCS/RDS, provozovatelem multiregionální satelitní pay-tv platformy Digi Tv ohledně šíření populárního dětského programu Boomerang. Program bude postupně zařazen do lokálních nabídek platformy.

Boomerang je přítomní mnoho let v různých distribučních platformách v Rumunsku, Maďarsku, České republice, Slovensku, Chorvatsku a Srbsku. Vstupem do platformy Digi TV se zvýší dostupnost stanice o 3,5 milionu zákazníků na celkových 9,5 milionu v celém regionu střední a východní Evropy. Píše o tom mportal.com.hr.

Boomerang je kanál ve vlastnictví Turner Broadcasting a je dostupný na řadě trhů Evropy - včetně Velké Británii a Irska, Francie, Německa, Polska, Ruska, Řecka a Bulharska. Kanál je také k dispozici na Středním Východě a v Jižní Africe.

Boomerang si získal velkou popularitu u diváků zejména díky starším kultovním animovaným snímkům z produkce studia Hanna Barbera. Jde například o Tom a Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo, Flinstonovi a řada dalších, které byly dříve vyřazeny z rotace lokálních mutací Cartoon Network po modernizaci obsahu.

Kanál Boomerang byl do nabídky Digi TV zařazen již včera odpoledne. Program se vysílá na původní kanálové pozici po maďarské TV6, která platformu před časem opustila.

technické parametry příjmu:

satelit: Thor 5 (0,8°W)
kmitočet: 11,785 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000
FEC: 5/6
norma: DVB-S
kompresní formát: MPEG-2


service ID: 3500
video PID: 4048
audio PIDy: 4049 (anglicky), 2020 (maďarsky)
CA systém: Nagravision 2, Nagravision 3, Nagra Media Access

Stanice vysílá 24 hodiny denně. Obsah není lokalizován do českého nebo slovenského jazyka. Veškerý obsah je v anglickém jazyce - podobně jako v případě jiných stanic TBS - Cartoon Network a TCM. Lokalizace se ale neplánuje.

Kanál Boomerang je také dostupný v nabídce konkurenční UPC Direct, kde je součástí rozšířené nabídky Plus.

redakce





Reklama




Vybrané články