Quantcast

Skylink: Změny v ceníku, nové prémiové služby

| Tisk

logo Společnosti TradeTec a Towercom, provozovatelé satelitní platformy Skylink, rozšiřují k 1.4. programovou nabídku o další stanice, nové prémiové služby a také upravují ceník poskytovaných služeb. Důvodem k těmto změnám je přidání nových programů.

Balíček Multi

Placený balíček kanálů ve standardním rozlišení MULTI se k 1.4.2010 rozšiřuje o 3 nové stanice. Nejmenší děti potěší televizní kanál bebe TV, rybáře a myslivce zase stanice Fishing and Hunting Channel. Dále bude v nabídce nová česká hudební televize Retro Music Television.

Nabídku Multi k 5.5. rozšíří ještě dokumentární program o přírodě. Název stanice bude oznámen později.

Za uplynulý rok se tímto počet programů balíčku MULTI zdvojnásobí z 12 na 24.

Spuštění nových prémiových služeb

Vedle placených balíčků Multi, HD Plus a Multi HD se rozšíří nabídka prémiových služeb. Od 1.4.2010 budou k dispozici nové prémiové filmové programy HBO HD a Cinemax

HBO HD je nejpopulárnější filmový program na světě vysílaný ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) - domácí kino v brilantní kvalitě obrazu. Programová náplň HBO HD je totožná s programem HBO. Skylink je jedinou satelitní platformou, která tento prestižní program nabízí.

Cinemax je filmový program orientovaný na prověřenou filmovou klasiku, pozoruhodné artové novinky a díla z prestižních festivalů. Tento program se prodává v cenově výhodné kombinaci s programy HBO nebo HBO HD.

Příjem prémiových kanálů nebude od 1.4.2010 vázán na objednání žádné jiné služby. Znamená to, že zájemci o HBO, HBO HD, Cinemax nebo CS Film si nebudou muset objednávat jiný programový balíček. Cesta k atraktivním programům se tak výrazně zjednoduší.

technické parametry nových kanálů pro naladění:

Retro Music Television, bebe tv a novinka od 5.5.2010:

satelit: Astra 1G (23,5°E)
kmitočet: 11,797 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Cinemax:

satelit: Astra 1G (23,5°E)
kmitočet: 11,992 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Fishing and Hunting Channel:

satelit: Astra 1G (23,5°E)
kmitočet: 11,876 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK

HBO HD:

satelit: Astra 1G (23,5°E)
kmitočet: 12,110 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 9/10
norma: DVB-S2
modulace: QPSK

Změny v ceníku volitelných programů

Vzhledem ke startu nových prémiových služeb dochází k 1.4.2010 k rozšíření ceníku o 3 nové prémiové služby. Ceny ostatních služeb zůstávají beze změn.

obrázek

Instrukce pro převod stávající nižší služby na vyšší službu

Jak je vidět z ceníku, některé „vyšší“ služby jsou složeny z jiných – „nižších“ služeb. MULTI HD obsahuje MULTI a HD PLUS, služba HBO HD + Cinemax obsahuje HBO atp.



Skylink umožňuje jednoduchý přechod z nižší na vyšší službu. Stačí uhradit předplatné vyšší služby minimálně na jeden měsíc a platbu označit specifickým symbolem vyšší služby a variabilním symbolem = posledních 10 čísel dekódovací karty.

Po připsání platby na bankovní účet Skylinku 43 0843190287 / 0100 v ČR (resp. 25661323 / 7500 na Slovensku) se automaticky zruší aktivace nižší služby a aktivuje se nová (vyšší) služba. Délka autorizace vyšší služby se vypočte ze součtu nevyčerpané částky nižší služby a nově zaslané částky.

Konkrétní příklady přechodů z nižší na vyšší služby uvádí následující tabulka:

obrázek

Zákazníci, kteří hradí předplatné pravidelnými platbami (SIPO, Inkaso z účtu…), mohou přejít na vyšší službu tak, že požádají Zákaznický servis Skylink o ukončení původních služeb a aktivaci služby nové.

redakce





Reklama




Vybrané články