Quantcast

10 let UPC Direct a dokončení přechodu na nový satelit

| Tisk

logo Je tomu právě deset let, co se značka UPC Direct poprvé objevila v České republice. Významné výročí se kryje s ukončením přesunu této populární digitální televizní služby na nový satelit, k němuž dojde na konci září. Do konce září by také měli ti zákazníci služby, kteří si své satelitní antény dosud nenechali přesměrovat, kontaktovat zákaznické centrum UPC DTH S.à.r.l.. Vyhnou se nejen výpadku služby, ale z nového satelitu budou moci po přesměrování antén, přijímat výrazně více programů zaměřených právě na české diváky a vybírat si z lepší a širší programové nabídky při nadprůměrně technické kvalitě. Cena za službu se přitom nijak nenavyšuje. Kromě toho pak mohou zákazníci, rozhodnou-li se pro box UPC Direct HD DVR, nově sledovat i nejrůznější televizní HD kanály, tedy vysílání ve vysokém rozlišení.

Službu UPC Direct, která byla spuštěna 12. září 2000, dnes vlastní a provozuje UPC DTH S.à.r.l. Služba prodělala v posledních několika měsících podstatnou proměnu, a přesunula se na nové satelity Thor. Změna zejména zahrnuje přidání nových programů ve většině programových nabídek včetně velmi oblíbených místních a mezinárodních programů a zavedení nových programových nabídek Filmbox Pack a Direct HD. Kromě programových změn představila společnost UPC DTH S.à.r.l. jako poskytovatel služby UPC Direct svým zákazníkům také nový systém účtování a nové centrum péče o ně, které chce poskytovat ten nejlepší zákaznický servis.

V červnu společnost spustila své nové webové stránky, které umožňují, díky dynamickému systému objednávek, novým i stávajícím zákazníkům vylepšit či objednat služby UPC Direct. Nové stránky rovněž obsahují užitečné informace o produktech UPC Direkt a programového průvodce, s jehož pomocí si mohou naplánovat, co budou sledovat Na webových stranách lze také najít ke stažení manuály k set-top boxu a odpovědi na nejčastěji kladené otázky. Všichni, kdo chtějí kontaktovat centrum péče o zákazníky, zde najdou užitečné kontaktní údaje společnosti UPC DTH S.à.r.l. včetně on-line kontaktního formuláře.

Společnost UPC DTH S.à.r.l. má tu čest vstoupit do nové dekády poskytování zábavy, zpráv a informací zákazníkům v České republice s touto novou a vylepšenou službou,“ říká Magnus Ternsjö, výkonný ředitel UPC DTH S.à.r.l. „Jsme si jisti, že naši předplatitelé si oblíbí rozšířenou nabídku a kvalitní služby, které poskytujeme za konkurenční ceny.“ Nejnověji, od 1. září 2010, byly do programové nabídky UPC Direct přidány programy Discovery World, Discovery Travel & Living, Discovery Science a Discovery HD Showcase.



Nová společnost UPC DTH
UPC DTH S.à.r.l. je poskytovatelem vysoce kvalitních satelitních televizních služeb v České republice, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku. Sídlí v Lucemburku, v evropském hlavním městě satelitních služeb. Její nabídka služeb přímo do domu (Direct-To-Home – DTH) má přes 500 000 předplatitelů (údaj k 30. červnu 2010). UPC DTH S.à.r.l. nabízí svým zákazníkům více programů, lepší obsah vysílání a vynikající kvalitu signálu včetně pořadů s úžasnou kvalitou obrazu ve formátu HD. UPC DTH S.à.r.l. je součástí UPC Broadband (UPC), evropské divize společnosti Liberty Global, Inc., největšího poskytovatele kabelových televizních služeb na světě. UPC přináší televizi, širokopásmový internet i telefonní služby přibližně 13,5 milionům zákazníků v 10 zemích Evropy.

UPC DTH





Reklama




Vybrané články