Quantcast

Travel Channel HD vstupuje do paketu Skylink

| Tisk

logo Travel Channel dnes oznámil příchod nového televizního kanálu Travel Channel HD na evropský trh.

Od 15. listopadu bude možné Travel Channel HD naladit také v České republice a na Slovensku. Program bude distribuován přes družici Astra, na satelitní pozici 23,5° východně. Od počátku jeho uvedení na trh bude v nabídce satelitní platformy Skylink.

Generální ředitel Travel Channel, Richard Wolfe, uvedl: “HD představuje jedinečnou kvalitu a budoucnost vysílání. Travel Channel nabízí náš život a svět prostřednictvím detailů zachycených objektivem kamery, čímž vzniká vyjimečné spojení pro HD vysílání.”

Programová skladba nabídne pestrou mozaiku žánrů – poutavé dobrodružné dokumenty, provede nás blízkými i vzdálenými destinacemi, představí charakteristická jídla a nápoje a přiblíží netradiční zájmy v neopakovatelných detailech vysokého rozlišení.

Programový ředitel Travel Channel, Steve Fright, řekl: “HD přináší nejrozmanitější celkový pohled na to nejlepší z bohaté nabídky programové knihovny Travel Channel.”

Informativní, zábavný a inspirativní, Travel Channel představuje komplexní pohled na svět cestování, cestovatelských zážitků a zkušeností – od exkluzivních a luxusních míst až k výzvám dobrodružných cest, s jednoznačným zaměřením na cestování. Ke kmenovým seriálům patří průvodce destinacemi Co musíte vidět, bohatá podívaná Spolehlivého luxusu cestování a populární cestovatelský magazín Jeďte dnes.

plánované technické parametry Travel Channel HD:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 12,110 GHz
polarizace: horizontální


SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
Pilot: ON
kódování (CA systém): Irdeto CryptoWorks

Od 29.9.2010 bude na pozici Travel Channel HD vysílán test - pravděpodobně demo smyčka upozorňující na start nového programu ve vysokém rozlišení.

redakce





Reklama




Vybrané články