Quantcast

Golf Channel získal satelitní licenci

| Tisk

logo Na českém a slovenském trhu může rozšířit svoji distribuci monotématický kanál pod názvem Golf Channel. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém posledním 23. zasedání konaného ve dnech 7. a 8. prosince 2010 udělila společnosti ATV CZ, s.r.o. licenci k televiznímu vysílání programu GOLF CHANNEL šířeného prostřednictvím satelitu.

Golf Channel je sportovní tématický placený a kódovaný kanál zaměřený na vše o golfu. Stanice je v současnosti dostupná v kabelové síti společnosti UPC Česká republika. Satelitní distribucí se může program rozšířit do dalších kabelových a případně i satelitních platforem.

Golf Channel, jak se stanice na svých českých stránkách golfchannel.cz charakterizuje, je jediná speciální golfová televizní stanice na světě. Nabízí zprávy, reportáže, rozhovory, instruktáže a dokumenty ze světa golfu, golfové lekce od nejlepších hráčů a trenérů světa a vedle toho i přímé přenosy, záznamy a sestřihy nejlepších světových turnajů. Golf Channel vysílá 24 hodin denně.



Stanice Golf Channel získala licenci k šíření programu na území České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska a to na dobu 12 let od právní moci rozhodnutí o udělení licence. Vysílacím jazykem bude čeština.

Český regulátor RRTV zároveň informoval dle § 18 odst. 6 zákona č. 231/2001 Sb. regulační úřady členských států Evropské unie (EU) na jejichž území je televizní vysílání programu GOLF CHANNEL zcela nebo převážně směřováno - tedy Slovenska, Maďarska a Polska.

redakce





Reklama




Vybrané články