Quantcast

Golf Channel odstartoval v paketu Skylink

| Tisk

logo Placená nabídka satelitní platformy Skylink se rozšířila o testovací vysílání stanice Golf Channel. Program se vysílá v kompresním formátu MPEG-4 v rámci DVB-S2 multiplexu služby Skylink.

Golf Channel, jak se stanice na svých českých stránkách golfchannel.cz charakterizuje, je jediná speciální golfová televizní stanice na světě. Nabízí zprávy, reportáže, rozhovory, instruktáže a dokumenty ze světa golfu, golfové lekce od nejlepších hráčů a trenérů světa a vedle toho i přímé přenosy, záznamy a sestřihy nejlepších světových turnajů. Golf Channel vysílá 24 hodin denně.

Stanice Golf Channel získala licenci od českého regulátora médií Rada pro rozhlasové a televizní vsílání (RRTV) na nedávném zasedání konaného 7. a 8.12.2010 k šíření programu na území České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska a to na dobu 12 let od právní moci rozhodnutí o udělení licence.

obrázektechnické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 12,109 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500


FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
CA systém: Irdeto / CryptoWorks

Golf Channel vysílá jednu audio stopu, která je částečně v anglickém a částečně v českém jazyce. Podíl českého zvuku se bude během příštího roku postupně zvyšovat. Golf Channel je do konce roku dostupný všem zákazníkům Skylink jako bonus.

Golf Channel je v pořadí čtvrtým SD programem v DVB-S2 multiplexu Skylink, který zároveň obsahuje 7 programů ve vysokém rozlišení (HDTV).

redakce





Reklama




Vybrané články