Quantcast

Nová televize o bydlení Spektrum Home startuje v ČR a SR již za týden

| Tisk

logo Nadšení kutilové, zahrádkáři a další zájemci o krásnější byt, dům a zahradu mají novou tematickou televizi. Kabelový a satelitní kanál Spektrum Home společnosti Chello Central Europe začne v Česku a na Slovensku vysílat v pátek 15. dubna.

Spektrum Home přinese pořady světové i lokální produkce zaměřené na praktické tipy a rady pro dům, bydlení a zahradu. Denně bude vysílat 16 hodin a s českým dabingem. Diváci se na nové televizi setkají například s mezinárodními hvězdami bytové kultury – Marthou Stewartovou a Debbie Travisovou. Kabelová a satelitní televize Spektrum Home patří do portfolia společnosti Chello Central Europe, člena skupiny Liberty Global, Inc.

Programová nabídka Spektrum Home je určena všem ženám i mužům, kteří se zajímají o bydlení, dům nebo zahradu a hledají nejen inspiraci u renomovaných odborníků, ale hlavně konkrétní rady a doporučení, jak potřebné změny provést vlastníma rukama. „Naším záměrem bylo přinést tato témata na stanici Spektrum Home v moderním, svěžím a divácky atraktivním pojetí,“ řekl Levente B. Málnay, výkonný ředitel mediální společnosti Chello Central Europe.



Mezinárodně osvědčené pořady s Marthou Stewartovou nebo Debbie Travisovou doplňují seriály lokální výroby. Green Team představí v 80 dílech plejádu zahradnických prací, které je třeba za sezónu vykonat. Sympatická a zároveň šikovná moderátorka Mónika Ullmanová v roli Kutiholky dává nové uplatnění předmětům, které se sice běžně vyskytují v každé domácnosti, ale na první pohled by nikoho nenapadlo, že mohou mít také dekorativní funkci.

Na příchod nové televize na obrazovky v českých a slovenských domácnostech upozorní marketingová kampaň. Její součástí budou billboardy, internetová reklama, PR a některé speciální projekty, například soutěž o služby bytového nebo zahradního architekta. Součástí komunikačního mixu budou i propagační spoty v ostatních televizích, které provozuje Chello Central Europe. Spuštěním Spektrum Home zanikne televize deko, která v Česku a na Slovensku rovněž patří do portfolia Chello Central Europe.

Jakub Švestka





Reklama




Vybrané články