Quantcast

MTVN HD pod novým názvem MTV Live HD

| Tisk

Hudební televize MTVN HD se dnes divákům představila pod novou grafikou a názvem MTV Live HD. Zároveň se změnila grafika i u ostatních programů rodiny MTV. Rebranding na MTV Live HD je výsledkem proměny stanice na čistě hudební stanici. V první fázi své existence vysílala programové bloky dětského kanálu Nickelodeon ve vysokém rozlišení (HDTV). Odtud původní název MTVN HD (MTV Nickelodeon HD).


obrázek

Obrázek č. 1 - Vysílání MTV Live HD

MTV Live HD je mezinárodní 24 hodinový hudební kanál v anglickém jazyce přinášející videoklipy a živá koncertní vystoupení. MTV Live HD odstartoval pod názvem MTVN HD v září 2008 a v současnosti může stanici přijímat přes 7 milionů domácností ve 32 zemích po celém světě. Satelitním divákům v Česku a na Slovensku je program poskytován pouze na DTH platformě Skylink v rámci placených balíčků služeb operátora.


obrázek

Obrázek č. 2 - Vysílání MTV Music


obrázek

Obrázek č. 3 - Vysílání MTV Dance


obrázek

Obrázek č. 4 - Vysílání MTV Hits


obrázek

Obrázek č. 5 - Vysílání MTV Rocks



Spolu s novým názvem MTV Live HD bylo zároveň představeno nové hlavní logo MTV. Z původního loga se "odstřihla" spodní část - tedy titulek MUSIC TELEVISION. Značka MTV již dávno není symbolem hudební televize, je ale jejím zakladatelem. Lokální verze kanálu MTV zpravidla obsahují méně než polovinu vysílacího času hudební pořady, zbývající prostor vyplňují reality show, lifestylové magazíny a seriály určené pro mladé diváky. Hudbu nyní najde divák na tématických kanálech MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits a MTV Music zaměřené na rockovou, taneční hudbu a aktuální hity.


obrázek

Obrázek č. 7 - Vysílání MTV CZ

S rebrandem MTVN HD, novým logem MTV bylo představeno nové logo i u zmíněných tématických programů MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits a MTV Music. Všechny tyto programy jsou dostupné na kartách MTV Unlimited a také v rámci základní nabídky Medium satelitní platformy UPC Direct.

Novou grafiku mají od pátku také lokální mutace MTV, včetně verze pro český a slovenský trh. Českou verzi MTV provozuje majitel TV Nova.

redakce





Reklama




Vybrané články