Quantcast

UPC Direct zařadil do nabídky Prima LOVE

| Tisk

logo Televizní stanice pro ženy Prima LOVE byla zařazena do nabídky satelitní placené televize UPC Direct vysílaná ze satelitního systému Thor (0,8°W) skandinávského satelitního operátora Telenor Satellite Broadcasting (TSBc).

Prima LOVE je nový televizní projekt vlastníků české TV Prima, který odstartoval 8.3.2011 v den, kdy se slaví Mezinárodní den žen (MDŽ). Prima LOVE cílí na divačky ve věku od 15 do 44 let.

V programu stanice Prima LOVE jsou úspěšné seriály jako Glee, Gossip Girl, Desperate Housewives, Sex and the City, L-Word a Ally McBeal. Nechybí ani pořady vlastní tvorby natočené v minulých letech původně pro hlavní kanál TV Prima a také úspěšné romantické a komediální filmy.

Prima LOVE se na set top boxech objeví automaticky, majitelé vlastních set top boxů budou muset provést ruční doladění programu zadáním následujících parametrů do přijímače.

logo technické parametry:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,804 GHz
polarizace: vertikální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S


modulace: QPSK
service ID: 30314
video PID: 751
audio PID: 761
CA systém: CryptoWorks (CAID 0D02, 0D97), Nagravision (CAID 1815)




Rodina kanálů Primy je tak mna UPC Direct kompletní - vedle hlavního kanálu TV Prima zde nechybí ani stanice pro muže Prima COOL a nově také televize pro ženy Prima LOVE.

redakce





Reklama




Vybrané články