Quantcast

UPC Direct se mění na freeSAT

| Tisk

logo Společnost UPC DTH, provozovatel satelitní služby UPC Direct, přichystala na podzim několik zásadních změn - mění logo a název platformy na freeSAT.

"Jako přirozené vyústění všech postupných změn od transferu společnosti do Lucemburska, přes přesměrování služby na nové satelity Thor, rozšíření programové nabídky včetně HD programů, agresivnější cenovou politiku, jsme přistoupili k přejmenování služby ze stávajícího názvu UPC Direct na freeSAT, a to včetně změny stávajícího loga," vysvětluje důvody změn ve svém dopise adresovaném prodejcům společnost UPC DTH.

Proč právě freeSat... ?

... provozovatel je přesvědčen, že jeho služba se od ostatních odlišuje v mnoha ohledech a proto název freeSAT symbolizuje tyto atributy:

logo * free
– Volnost volby - nejširší programová nabídka a spousta cenově výhodných balíčků, které oslovi každého podle jeho chuti a finančních možností
– Možnost přijímat službu kdekoli na území republiky bez omezeni lokality
– Kvalitní zákaznická podpora včetně nedávno oceněného zákaznického call centra
– Produkt “freeSAT karta“ bez měsíčních poplatků

* SAT
– Jednoznačné definování logem, sdělujícím, že se jedna o satelitní službu
– Zaměření společnosti pouze a plně na satelitní službu a z toho vyplývající závazek kvalitní služby a podpory pro své zákazníky
... a mimo jiné také jasné a zřetelné odlišení se od sesterského UPC tak, aby zákazník měl pevně definovanou hranici a mohl rozlišit co je satelit a co broadband.

Nové produkty

"Připravili jsme nový produkt, který chceme nabídnout odlišnému typu zákazníků, než oslovujeme dosud a tím rozšířit vaše pole působnosti zásadním způsobem. Pro UPC DTH přelomovým produktem je entry-level služba, která obsahuje více než 21 nejsledovanějších kanálů, převážně českých a slovenských a která neúčtuje měsíční poplatky," uvedla UPC DTH.

freeSAT karta - služba bez měsíčních poplatků

Nový produkt freeSAT karta umožňuje uživatelům sledovat kvalitní digitální satelitní televizi bez měsíčních poplatků. Zákazník zaplatí jen 500 Kč jednorázový aktivační poplatek a 500 Kč roční administrativní poplatek a má k dispozici víc než 21 nejsledovanějších televizních kanálů.

Programová nabídka služby freeSAT karta je totožná s balíčkem freeSAT light.

Výhody oproti konkurenčním produktům:

* zákazník nepotřebuje okamžitou hotovost, aby mohl začít sledovat digitální satelitní televizi, jelikož na aktivační poplatek a roční administrativní poplatek dostane fakturu/složenku, kterou uhradí z bankovního účtu nebo poštovní poukázkou

* roční administrativní poplatek zaručí, že od zákazníka nebudou v budoucnosti vyžadované žádné nečekané poplatky např. za výměnu karty při přechodu na jiný kódovací systém nebo při nezaviněné poruše karty

* zákazník má k dispozici stejné centrum péče o zákazníka*, jako každý jiný zákazník freeSAT se službou s měsíčním paušálem /* oceněné v soutěži Contact Center World Awards /

* zákazník může kdykoliv a velmi jednoduše přejít na službu freeSAT medium nebo freeSAT medium karta

freeSAT medium karta - za 199Kč měsíčně

Další novinkou je “medium” bez set top boxu (dříve Direct medium karta), kde společnost přichází s mimořádně atraktivní cenou 199Kč. Programová skladba zůstává beze změny.

freeSAT plus - za 100Kč měsíčně

Třetí novinkou je balíček “plus” (dříve Direct +) za sníženou cenu z původních 150Kč měsíčně na 100Kč měsíčně, kterou je možno kombinovat s produkty freeSAT medium karta nebo freeSAT
medium

freeSAT medium + HD + DVR - za 499Kč měsíčně

Poslední produktovou novinkou je bundle medium+HD+DVR za zvýhodněnou cenu 499Kč.

Zákazník tedy ušetří při kombinaci těchto tří služeb 50Kč měsíčně oproti současné ceně.

free INSTALL - do výše 1500Kč

Nadále také zůstává v platnosti možnost příspěvku na instalaci do maximální výše 1.500Kč v případě podpisu smlouvy na freeSAT medium (dříve Direct medium) 299Kč s ročním závazkem.

Veškeré novinky budou poskytovány koncovým klientům od 5.9.2011. Od 5.9. budou zároveň uvedeny do provozu nové internetové stránky www.freesattv.tv , kde najde zájemce další informace.

Programová nabídka - freeSAT light
Mediabox: ANO
aktivační poplatek: 1,-Kč
freeSAT light: 149,-Kč

Programová nabídka - freeSAT Medium karta
Mediabox: NE
aktivační poplatek: 1,-Kč
freeSAT Medium karta: 199,-Kč

Programová nabídka - freeSAT Medium
Mediabox: ANO
aktivační poplatek: 1,-Kč
freeSAT Medium: 299,-Kč

Programová nabídka - freeSAT karta
Mediabox: NE
aktivační poplatek: 50,-Kč
Direct Medium: 500,-Kč ročně



Programové balíčky (pouze pro freeSAT Medium karta a freeSAT Medium)
freeSAT plus: 100,-Kč
freeSAT HD: 100,-Kč
Filmbox: 99,-Kč
freeSAT active: 249,-Kč
HBO MaxPak: 299,-Kč
HBO Pak: 249,-Kč
DVR box: 99,-Kč (pouze k nabídce FreeSAT Medium)

redakce





Reklama




Vybrané články