Quantcast

freeSAT by UPC Direct: Start TLC, konec Discovery Travel and Living

| Tisk

logo V programovém rastru satelitní platformy freeSAT došlo k menší změně. Dokumentární kanál Discovery Travel and Living byl nahrazen novou stanicí TLC Europe. Změna se zároveň dotkla maďarské nabídky UPC Direct a také finské Canal Digital.

TLC odstartoval na českém, slovenském a maďarském trhu k 1.9.2011. Vysílání se zaměřuje na ženy ve věku od 25 do 49 let a nabízí jim to nejlepší ze životního stylu, reality show a zábavních pořadů z celého světa. TLC je jedním z kanálů portfolia Discovery Networks. V zahraničí se tato stanice těší velké popularitě. Proto postupně tato značka expanduje do dalších zemí.

logo Novou televizi TLC jako první poskytuje satelitním divákům u nás platforma freeSAT by UPC Direct. Distribuci signálu na satelitu Thor 5 (0,8°W) má pod kontrolou Canal Digital AS, provozovatel severské platformy Canal Digital. Signál je tak poskytován na několika trzích zároveň - na českém, slovenské, maďarském a finském. Diváci v Dánsku, Norsku, Švédsku a Rumunsku mají svoji vlastní verzi.

TLC je lokalizován. Pořady se vysílají s českým a slovenským dabingem, jak je u kanálů Discovery obvyklé. freeSAT by UPC Direct má v provozu českou /slovenskou audio stopu plně funkční.


obrázek

technické parametry:

satelit: Thor 5 (0,8°W)
kmitočet: 11,862 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK


service ID: 1016
video PID: 515
audio PID: 652 anglicky, 654 maďarsky, 655 česky/slovensky
DVB titulky: finsky
CA systémy: Conax, CryptoWorks, Irdeto, Nagravision
přístupocé karty: Canal Digital (Finsko), freeSAT by UPC Direct (Česká republika, Slovensko), UPC Direct (Maďarsko)

Kanál TLC je poskytován v rámci balíčku freeSAT Plus.

redakce





Reklama




Vybrané články