Quantcast

Skylink zařazuje do nabídky Film Europe Channel

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink zařazuje do své programové nabídky nový filmový kanál Film Europe Channel.

Film Europe Channel je od 17. 11. 2011 dostupný na kartách Skylink typu Irdeto nebo Irdeto ICE (série 4 2…) a je zařazen do programové nabídky:

• jako samostatně volitelný prémiový program za měsíční poplatek 50 Kč, resp. 2,00 EUR (spec.symbol 251)

• jako součást nového prémiového balíčku Film Europe + CS TV (Film Europe Channel, Kino CS, Doku CS a Muzika CS) za měsíční poplatek 120 Kč, resp. 4,90 EUR (spec.symbol 255)

• jako součást programového balíčku KOMPLET (celá programová nabídka Skylink) za nezměněnou cenu 1 100 Kč (resp. 45 EUR) měsíčně.

logo Zákazníci, kteří mají aktuálně předplacen balíček CS TV (Kino CS + Doku CS + Muzika CS) a chtějí přejít na nový balíček Film Europe + CS TV, mohou tak učinit níže popsaným způsobem:

Skylink umožňuje jednoduchý přechod z nižší na vyšší službu. Stačí uhradit předplatné vyšší služby minimálně na jeden měsíc a platbu označit specifickým symbolem vyšší služby a variabilním symbolem (posledních 10 čísel dekódovací karty). Po přijetí platby se automaticky nastaví délka autorizace vyšší služby na počet dnů, které se vypočítají takto: (nevyčerpaná částka za nižší službu + nová platba) / denní cena vyšší služby.

Program vysílá 24 hodin denně v původním znění s titulky. Diváci se mohou těšit na evropské filmy oceněné na mezinárodních festivalech nebo domácími filmovými cenami.

Program je vysílán v kompresním formátu MPEG-4 a pro jeho příjem je proto potřebný satelitní přijímač, který tento formát dokáže zpracovat (všechny HD přijímače).

Technické parametry pro naladění programu Film Europe Channel:

Satelit: Astra 3B (23,5°E)
Frekvence: 12,109 GHz
Polarizace: H


Norma/modulace: DVB-S2/8PSK
SR: 27500 ksymb/s
FEC: 3/4

ČTĚTE TAKÉ:
* Film Europe - TV program stanice pro první dny
* Film Europe Channel zahájil technické vysílání a testování tras
* FilmEurope TV - filmový kanál získal licenci

PR Skylink





Reklama




Vybrané články