Quantcast

Skylink s novým balíčkem MINI

| Tisk

logo M77 Group S.A., provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize Skylink, rozšiřuje své portfolio o nový programový balíček MINI.



Balíček MINI je sestaven tak, aby zaujal všechny typy diváků. Obsahuje všechny programové žánry od žádaných filmových kanálů CS Film a Film+, přes sportovní Eurosport, trio dokumentárních programů od Viasatu - Viasat.Explorer, Viasat History a Viasat Nature, dětské CS Mini, duck tv, hudební Retro Music Television až po Spice, program pro dospělé. Celkem se tedy jedná o 10 různorodých programů.

Balíček byl spuštěn na základě dlouhodobé poptávky zákazníků, kteří by si k základní nabídce rádi předplatili i další programy, ale cena stávajícího balíčku MULTI 290 Kč/11,80 EUR za měsíc je pro ně příliš vysoká. Cena balíčku MINI 179 Kč/6,90 EUR měsíčně je výrazně výhodnější. Navíc při ročním předplatném zákazníci získají slevu v hodnotě měsíčního předplatného, tj. celková roční suma je 1 969 Kč/75,90 EUR. Balíček je přístupný na kartách typu Irdeto/Irdeto ICE.

Lucie Gleichová





Reklama




Vybrané články