Quantcast

Hledáme další zájemce o spolupráci

| Tisk

Hledáme další zájemce o spolupráci

Vážení čtenáři,
v minulém měsíci to byly již dva roky od zahájení provozu našeho serveru, který si získal nejen podle našeho mínění v rámci ČR i SR zajímavou sledovanost. Podařilo se nám získat a udržet kontakty na velkou část provozovatelů satelitního i televizního vysílání, spojení na zahraniční satelitní weby i získávat pravidelné informace o většině zajímavostí v oboru.
Na našich stránkách inzeruje několik významných satelitních provozovatelů i firem, které nám pomohly zejména v začátcích provozu. Inzerce pokrývá aspoň část nákladů na provoz serveru. Nebýt několika nadšenců, věnujícím se satelitní technice mimo rámec svého povolání (kterým patří naše poděkování), nemohl by tento web nikdy existovat. O to větší radost máme z jakýchkoliv úspěchů, za které vděčíme i vám, kteří nás často navštěvujete a občas přispíváte do jednotlivých diskuzí svými zkušenostmi.

Chtěli bychom dnes požádat touto formou všechny zatím aktivně zůčastněné i nezúčastněné čtenáře o případnou nezávaznou spolupráci pro další zkvalitnění i rozšíření náplně našeho webu. Pokud máte zajímavé informace, náměty, nebo nápady na zajímavé články, které by byly přínosem pro ostatní čtenáře, diváky a zájemce o satelitní příjem, neváhejte a napište. Uvítáme zejména aspoň stručné popisy čehokoliv na jakékoliv téma z oboru satelitní i anténní techniky. Zajímavé by byly zřejmě i příspěvky na témata z příbuzných oborů, zejména v souvislosti se satelitním příjmem.

Náměty na články můžete zanechat anonymně v rámečku Připomínky k webu Parabola.cz ve spodní části titulní stránky, vaše případné články v základním provedení (v textovém souboru s případnými odkazy nebo obrázky) pošlete na naši adresu redakce@parabola.cz . Nebojte se neupravených textů, vaše články budou podle potřeby s vaším odsouhlasením upraveny. Vaše jméno či kontaktní adresy budou zveřejněny jen s vaším svolením.
Uvítáme jak náměty i články a popisy od profesionálů, kteří se v satelitní technice a příbuzných oborech pohybují mnoho let, tak i popisy od začátečníků v satelitním příjmu. Zkuste sdělit touto formou i ostatním čtenářům informace které by je mohly zajímat.

Děkujeme za váš zájem o případnou spolupráci.

Majitel serveru Parabola.cz



Martin Vyleťal

redakce@parabola.cz

Parabola.cz
18.10.2002




Reklama




Vybrané články