Quantcast

Listopadové změny v ceníku freeSAT by UPC Direct

| Tisk

logo V českém a slovenském ceníku provozovatele satelitní platformy freeSAT došlo k několika změnám - téměř všech případech změny zákazníky potěší. Jedná se totiž o snížení ceníkových cen. Nový ceník platí od čtvrtka 1.11.2012. Ceníkové ceny obsahují vyšší ceny než za které je operátor standardně poskytuje svým klientům.

Český ceník

Zákazníci freeSAT by UPC Direct v České republice podle nových ceníkových cen pořídí balíček freeSAT light (dříve Direct Light) za cenu 149,-Kč měsíčně. Do konce října si podle tohoto ceníku firma účtovala 299,-Kč měsíčně. K této službě se poskytuje také set top box.

Balíček freeSAT light nabízí přístup k tzv. základním neplaceným programů jako jsou stanice ČT, Primy, Novy, RTVS/STV, Markízy, JOJ, TV Barrandov, Óčko ale také k maďarským programům jako jsou M1, M2, Duna TV, Duna World, ruské RTR Planeta a řadě zpravodajských programů - CNN International, BBC World, Bloomberg, CCTV News a TA3.

Další úpravy cen doznala také předplacená služba freeSAT 6, freeSAT 12 a freeSAT film 12, které klient pořídí za 2.690,-Kč (4.168,74 Kč), 5.380,-Kč (8.337,48 Kč), resp. 11.420,-Kč (14.375,76 Kč). V závorce jsou uvedeny původní ceny platné do 31.10.2012.

Prémiový balíček freeSAT plus nově standardně stojí 153,-Kč měsíčně (dříve 848,07 Kč).

Nově v ceníku figurují položky "smluvní pokuta za výměnu poškozeného satelitního přijímače s vysokým rozlišením HD bez DVR" a "smluvní pokuta za nevrácení nebo vrácení poškozeného satelitního přijímače s vysokým rozlišením HD bez DVR". V obou případech je stanovena pokuta ve výši 2.250,-Kč.

Slovenský ceník

Úprav doznal také ceník freeSAT by UPC Direct pro slovenský trh. Nabídka freeSAT medium karta (dříve Direct Medium karta) je nyní poskytována za 24 eur měsíčně (dříve 23,52 eur).



Podobně jako v českém ceníku je za stejné důvody (poškození/nevrácení přijímače) stanovena stejná pokuta 90 eur.

Poslední změna v ceníku se týká ceny za omezený přístup ke službě v případě prodlení uživatele za jeden měsíc. Cena se v tomto případě zvýšila ze 4 eur na 5 eur.

redakce





Reklama




Vybrané články