Quantcast

Šlágr TV zahájila celoplošné vysílání v DVB-T v muxu 3

| Tisk

logo Hudební televize Šlágr TV rozšířila svoji distribuci. Stanici je možné nově sledovat prostřednictvím celoplošné DVB-T sítě 3, kterou provozuje společnost Czech Digital Group. Jde o pilotní celoplošné vysílání televize Šlágr. Přechod na standardní vysílání je předběžně naplánován na duben 2013.

Celoplošná distribuce Šlágr TV v multiplexu 3 pokryje svým signálem 93,5 procenta území České republiky pro 95,7 procenta obyvatel ČR. Televize Šlágr se tak stala součástí multiplexu 3, který obsahuje také programy Prima LOVE, Óčko, Pětka a rádio Proglas a v regionech také stanice TV ZAK, TV Polar, Genus Plus, Jihočeská televize, TV Morava a Východočeská televize V1.

"Vstupem další celoplošné televize do třetího multiplexu opět významně rozšíříme programovou nabídku divákům, kteří sledují pozemní televizní vysílání. Těší nás zájem zákazníků o naše služby a důvěra v naší profesionalitu a jsme připraveni jejich očekávání zcela naplnit," říká Martin Gebauer, člen představenstva společnosti CDG.


obrázek

"Televize Šlágr je první televizí vysílající písničky pro diváky, kteří mají rádi lidovky, dechovky, harmoniky, trampské a osvědčené šlágry. Jsme přesvědčeni, že televize Šlágr si díky propojení své programové nabídky a výhod celoplošného pozemního vysílání rozšíří řady svých diváků po celé České republice," uvedl k chystaném rozšíření distribuuje jednatel Šlágr TV Karel Peterka.

Šlágr TV je hudební projekt vydavatelství společnosti Česká Muzika. Program stanice je určen pro všechny diváky, kteří si rádi poslechnou lidové písničky, country, dechovky, harmoniky, trampské šlágry a také rozhovory se zajímavými hosty.

technické parametry:

paket: multiplex 3
provozovatel: Czech Digital Group


rozsah vysílání: celoplošná distribuce

Televizi Šlágr naladí nově všichni diváci, kteří sledují pozemní vysílání a mohou naladit programy jako je Prima LOVE, Óčko či Pětka, které jsou součástí celoplošného vysílání DVB-T multiplexu 3.

redakce





Reklama




Vybrané články