Quantcast

Kde a jak naladit TV Smíchov. Dnes startuje

| Tisk

logo V předvečer Štědrého dne 23. prosince v 18:00 hodin startuje nový kanál skupiny Nova s názvem TV Smíchov. Nepůjde o lokální informační televizi pro jednu pražskou čtvrť ale o komediální a zábavní celoplošný kanál.

Programem se zaměří na komediální filmy, seriály a sitcomy, nabídne také pravidelné animované pásmo pro děti. „Jsem konzervativnější divák, určitě se budu dívat na filmové komedie, filmy humorného charakteru, nenechám si ujít kultovní sitcomy. S dětmi brzy naladíme a zvykneme si na pásmo animovaných pohádek pod názvem Smíškové,“ říká generální ředitel skupiny Nova Jan Andruško.

ČTĚTE TAKÉ:
* TV Smíchov představila svůj TV program

Z konkrétních seriálových titulů TV Smíchov uvede například sitcomy Krok za krokem, Ženatý se závazky, v české televizní premiéře pak sitcomy Mike a Molly nebo Zpátky do školy. Z filmů SMÍCHOV odvysílá třeba snímky Fotr je lotr, Lepší pozdě, nežli později, Láska a jiné pohromy, Addamsova rodina, Piti piti pa nebo série Policejní akademie a Bláznivá střela. Pro děti je pak připravené podvečerní pásmo animovaných pořadů nazvané Smíškové, které bude vysílat oblíbené dětské pořady jako například Tom a Jerry, Flintstoneovi, Méďa Béďa a další.


obrázek

Příjem TV Smíchov

Stanice bude od svého startu dostupná v celoplošném DVB-T multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting. Pokud můžete sledovat terestricky TV Fanda, můžete přijímat i TV Smíchov, která je součástí stejné kmitočtové sítě. Na některých přijímačích se stanice objeví automaticky. V případě, že stanice stále není ve Vašem seznamu programů na terestrickém set top boxu či moderním televizoru, je zapotřebí provést nové vyhledávání - ideálně ruční vyhledávání se zadáním kanálu, na kterém přijímáte multiplex 4.

Vysílací kanály multiplexu 4


Vysílačkanál
Benešov - Kozmice44
Brno - Barvičova46
Brno - Jihlavská46
České Budějovice25
Frenštát - Velký Javorník42
Hodonín - Poddvorov46
Hradec Králové45
Jablonec nad Nisou25
Jihlava - Jeníkov42
Karlovy Vary - Všeborovice45
Mariánské Lázně Dyleň45
Olomouc - Slavonín44
Ostrava - Lanová63
Plzeň - Vodárna56
Praha - Ládví42
Praha - Novodvorská42
Praha - Olšanská42
Rakovník - Louštín44
Sušice - Svatobor56
Teplice - Vodárna30
Ústí nad Labem - Krušnohorská30
Ústí nad Orlicí - Andrlův Chlum45
Zlín42
Znojmo - Deblínek46

Zařazení programu TV Smíchov do programového rastru potvrdil i největší tuzemský provozovatel kabelové televize UPC Česká republika. Stanice se může objevit i u dalších kabelových a IPTV operátorů. O dostupnosti stanice se informujte u Vašeho poskytovatele kabelové a IPTV televize.






TV Smíchov od svého startu nebude součástí žádné satelitní platformy. CET21, provozovatel kanálu, nechystá vlastní satelitní distribuci a provozovatel platforem CS Link a Skylink, společnost M77 Group neplánuje šíření neplaceného programu na vlastní náklady. Podobně se nechystá zařadit program do své nabídky freeSAT. Zda se stanice objeví v nabídce Digi TV není známo.

redakce





Reklama




Vybrané články