Quantcast

Fúze M7 a M77 Group. Skylink a CS Link bude provozovat M7 Group

| Tisk

logo Česko-slovenské satelitní platformy CS Link a Skylink budou mít od 1. ledna 2013 nového vlastníka a provozovatele - lucemburskou společnost M7 Group. Ta vlastní také platformy TV Vlaanderen, CanalDigitaal, TéléSAT a AustriaSAT. Až do 31.12.2012 platformy CS Link a Skylink provozuje společnost M77 Group.

logo "K fúzi společností M77 Group S.A. a M7 Group S.A. dojde 31. 12. 2012," řekl webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group. "Následnickou společností je společnost M7 Group S.A. Konsolidací obou společností získávají platformy CanalDigitaal, TV Vlaanderen, TéléSAT, AustriaSAT, Skylink a CS Link jediného vlastníka a provozovatele," dodává.



logo A jaké změny mohou zákazníci Skylink a CS Link od sloučení očekávat? "Všechny právní a obchodní vztahy platforem Skylink a CS Link přecházejí ke dni fúze na společnost M7 Group S.A. Fúze nemá žádný vliv na programovou nabídku, ceník ani služby zákazníkům Skylinku a CS Linku," tvrdí Jaromír Glisník.

logo Společnost M77 Group vstoupila na český a slovenský trh v roce 2011. V březnu koupila platformu CS Link a ve stejném roce na konci září koupila i jejího konkurenta Skylink. V roce 2012 došlo k útlumu placené televize na kartách CS Link a nový vlastník obou satelitních služeb začal prosazovat už jednu značku - Skylink. Rok 2012 byl i rokem útlumu systému CryptoWorks u placené televize obou platforem.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články