Quantcast

freeSAT twin - rozšíření příjmu freeSAT by UPC Direct až na 3 televizory

| Tisk

logo Provozovatel satelitní placené televize freeSAT začal nabízet až tři další dekódovací karty pro příjem programové nabídky. Služba se nabízí pod názvy freeSAT twin karta a freeSAT twin.

Úkolem nové služby je umožnit abonentům příjem různých programů freeSATu na dalších televizorech v domácnosti. Členové domácnosti tak mohou nezávisle sledovat dva různé programy. Pro využívání této služby je nutné se technicky vybavit na nezávislý příjem několika programů ze satelitů Thor 5/Thor 6 (0,8°W) a Intelsat 10-02 (1°W), tzn. vlastnit minimálně LNB twin - dvojkonvertor.

Služba freeSAT twin karta za měsíční poplatek ve výši 100,-Kč měsíčně umožňuje využívat druhou a za dalších stokorunu třetí freeSAT twin kartu, na které bude zkopírována programová nabídka mateřské (hlavní) dekódovací karty. Služba je určena pouze pro zákazníky, kteří využívají nabídku freeSAT medium karta nebo freeSAT medium.



V případě služby freeSAT twin může mít abonent za 149,-Kč měsíčně druhou a za dalších 149,-Kč třetí set top box s freeSAT win kartou. Na kartách freeSAT twin je i v tomto případě zkopírovaná nabídka z mateřské přístupové karty. Za příplatek ve výši 99,-Kč měsíčně si může zájemce zapůjčit freeSAT DVR set top box. Zvýhodněná cena platí po dobu 12 měsíčního závazku.

freeSAT twin a freeSAT twin karta poskytuje lucemburská mediální skupina UPC DTH pouze na českém trhu.

redakce





Reklama




Vybrané články