Quantcast

Odstartovala TV skupina POHODA - RELAX, REBEL a RETRO

| Tisk

Na českém televizním trhu začala od půlnoci fungovat nová televizní skupina POHODA. O půlnoci na pondělí 9.9.2013 byla přejmenována stanice TV Pohoda na POHODA - RELAX. Od ledna 2014 bude vysílat pod finálním názvem RELAX.

O půlnoci odstartoval také nový neplacený hudební kanál REBEL ze skupiny TV POHODA.


obrázek

RELAX se stává plnoformátovou televizí určenou pro celou rodinu. Chce vysílat také zábavné pořady, které se na stávajících televizích příliš neobjevují. Tvářemi televize RELAX bude bavič Petr Novotný a moderátor, bavič a herec Jiří Krampol.


obrázek

REBEL je nová televize pro fanoušky rockové hudby. Stanice bude také vysílat pořady mapující její jednotlivé žánry a jejich historii. Diváky také čekají rockové zprávičky nebo motorkářský magazín, pořad o autech, soutěže, hitparády a 2x týdně také koncerty vybrané rockové hudby.

Televizní skupinu kanálů POHODA tvoří celkem tři stanice - RELAX, REBEL a RETRO. Třetí uvedený kanál vysílá již 3,5 roku a nedávno se začlenil do vznikající skupiny POHODA, který vhodně doplnil tématickou nabídku kanálů.

ČTĚTE TAKÉ:
* RELAX bude sázet na zábavu, seriály, filmy, REBEL na rockovou hudbu

RELAX a REBEL jsou volně dostupné na satelitu Astra 3B (23,5°E) a lze je sledovat prakticky v celé Evropě, severní Africe a na Středním Východě. Tedy všude tam, kde je k dispozici signál z panevropského svazku družice.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,895 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S/QPSK

POHODA - REBEL
SID 5073
video PID 4013
audio PID 4023
CA systém: žádný ( FTA)

POHODA - RELAX


SID 5077
video PID 4017
audio PID 4027
CA systém: žádný (FTA)

Třetí kanál ze skupiny RETRO je dostupný také na stejném satelitu ale v MPEG-4/SD a jen pro zákazníky platforem Skylink a CS Link v rámci balíčku DIGITAL.

RELAX, REBEL a RETRO vysílají bezplatně v sítích společností Digital Broadcasting a Progress Digital, tj. v Multiplexu 4 a Regionální síti 7.

redakce





Reklama




Vybrané články