Quantcast

Radio Čas Rock odstartovalo v Regionální síti 7

| Tisk

logo Dnes brzy ráno zahájilo ostravské Radio Čas Rock vysílání v DVB-T vysílací síti RS7. Po prvním programu Radia Čas, který už v této síti digitálně vysílá, se tak i druhý, rockový program z rádií podnikatele Radima Pařízka stává celoplošným.

Informovala o tom společnost Progress Digital, která RS7 provozuje.

Ve 3.00 hodiny ráno se dnes Radio Čas Rock zařadilo do programové nabídky vysílací sítě RS7, vedle Retro Music TV, Radia Čas a programů šířených v MPX1a/RS7 ČT1 HD, ČT2 HD, ČT Sport HD a ČT D/ČT art. Tato digitální vysílací síť, provozovaná společností Progress Digital s.r.o., pokrývá v současné době více jak 80% obyvatel České republiky. Radio Čas Rock se tak vedle svého analogového VKV vysílání, stává digitálně vysílanou celoplošnou stanicí.



Co se týče hudebního formátu, je Radio Čas Rock zaměřeno na klasický rock a na něj návazné styly. Ve svých pořadech se ale nebojí dotknout se i menšinových žánrů „tvrdé muziky“, které ve vysílání většiny rádií prostor nedostávají.

Také díky tomu se nám podařilo semknout kolem Radia Čas Rock naprosto unikátní komunitu, která se svým rádiem žije. DVB-T vysílání dostane náš program k dalším rockovým fandům a může tak pravověrný rock šířit dál do míst, kam naše analogové vysílače nedosáhnou,“ řekl programový ředitel Radia Čas Rock Václav Řepa.

redakce





Reklama




Vybrané články