Quantcast

Česká Digi TV chystá Sport 2, HBO, Nova HD, Prima HD, HD kanály ČT i rozšířený balíček

| Tisk

logo Výrazné rozšíření programové nabídky chystá nový vlastník české satelitní placené televize Digi TV. Do nabídky zařadí žádaný sportovní kanál Sport 2, odstartují HD kanály ČT, Novy i Primy a spustí i nový rozšiřující balíček stanic.

Základní programová nabídka Digi TV dozná změny - hlavní balíček se rozšíří o sportovní stanici Sport 2, dětský kanál Nickelodeon a erotický program Dorcel TV. Klienti, kteří si zaktivují Novou Digi TV, budou moci sledovat i HD programy veřejnoprávního i komerčních vysílatelů - tedy ČT1 HD, ČT2 HD, ČT Sport HD a také Nova HD a Prima HD.

Pro náročnější diváky české Digi TV chystá provozovatel rozšiřující balíček, který bude zahrnovat mj. stanice Digi Sport 1 HD a Digi Sport 2 HD, který vysílá mj. přenosy anglické fotbalové Premier League. Dále bude v nové balíčku Golf Channel, JimJam, Megamax, Nick Jr, hudební programy, filmové stanice Film Europe, AXN White a AXN Black. Vše tedy směřuje k přesunu programu Digi Sport 1 HD z hlavního balíčku do doplňkového (za příplatek).

Dále bude spuštěn balíček HBO s prémiovými filmovými programy HBO HD, HBO 2 a HBO Comedy.

Ceny balíčků zatím nejsou k dispozici.

Digi TV vstoupila na český trh před 9 lety - v roce 2006 prostřednictvím rumunského konsorcia RCS/RDS. Platforma se od počátku zaměřovala na poskytování multikanálové nabídky za nízkou cenu. Na jaře letošního roku byla česká Digi TV prodána společnosti LAMA Energy Group. Nový vlastník měsíc po získání Digi TV rozšířil nabídku o 5 nových stanic: ČT:D/ČT art, Prima LOVE, Prima ZOOM, TELKA, TV Smíchov. Další rozšíření nabídky a změny chystá na podzim letošního roku, kdy hodlá představit i nové přijímací zařízení.



Nabídku Digi TV je možné sledovat na zapůjčeném zařízení od provozovatele, případně přes CI+ modul (nutný televizor s CI+ rozhraním).

Pod značkou Digi TV funguje platforma i na Slovensku. Má ale jiného majitele - Slovak Telekom. Nový vlastník české Digi TV má s provozovatelem slovenské Digi TV spolupracovat v oblasti sdílení některých programů.

redakce





Reklama




Vybrané články