Quantcast

Film+ přinese atraktivní filmy a začne vysílat v HD rozlišení

| Tisk

logo Filmový kanál Film+ pro Českou republiku a Slovensko prochází značnou proměnou. Nový vlastník stanice, společnost AMC Networks International, nakupuje atraktivní tituly a chystá distribuci v HD rozlišení. Nový majitel stanice Film+ chystá velké investice, které se již projeví v podzimním programu stanice.


obrázek

AMC Networks pro podzim přichystal větší reklamní kampaně napříč několika různými médii od online, přes tisk a komunikaci. Provozovatel zároveň oživuje stránky stanice na sociální síti Facebook, o které se nikdo půl roku nestaral a zprovoznil i web stanice.

"Jsme rádi, že stanice Film+ je součástí našeho portfolia od začátku letošního roku. Pevně věřím, že kroky které podnikáme a které jsou zaměřeny především na zkvalitnění obsahu divák uvítá. Ještě do konce letošním roce představujeme nové atraktivní filmy ze světových knihoven a od 10. listopadu se mohou naší diváci těšit na uvedení mysteriózního a vysoce hodnoceného seriálu Městečko Pines (Wayward Pines), a to v exkluzivní české a slovenské premiéře," uvedl Evžen Chlanda, country manager pro Českou republiku a Slovensko společnosti AMC Networks International.


obrázek

Obr. - Listopadové a prosincové tituly na Film+



"V následném období se zaměříme na možnosti distribuce přes nová media jako OTT, TVE a ostatní, a to v HD formátu. Neustále však také budeme pracovat na akvizici nových filmů jak z celosvětové tak i lokální tvorby. Všemi těmito kroky chceme postupně zdokonalovat celkovou kvalitu stanice Film+," dodal Chlanda.

Film+ je k dispozici u mnoha poskytovatelů placené televize, včetně satelitních sítí jako Skylink, freeSAT, Digi TV v České republice a na Slovensku a rovněž i v nabídce Magio Sat.

redakce





Reklama




Vybrané články