Quantcast

Film+ začal vysílat v HD rozlišení

| Tisk

logo Filmový kanál Film+ společnosti AMC Networks International začal 1.12.2015 vysílat ve vysokém rozlišení (HDTV). Stanice Film+ HD se postupně objeví v nabídkách operátorů placené televize.

Během posledního letošního měsíce si fanoušci filmu užijí v HD kvalitě takové tituly, jako jsou: District 9, Identita, Kauza CIA, New Yorku, miluji tě, nebo velkolepou třídílnou ságu TUT.

Přehled nejlepších prosincových filmů v HD:

8.12. DISTRICT 9
10.12. IDENTITA
16.12. KAUZA CIA
24.12. NEW YORKU, MILUJI TĚ!
24.-26.12. TUT


obrázek

▲ Obr č. 1 - Film+, snímek z filmu TUT

Pro diváky, kteří plánují strávit Vánoční čas u televizních obrazovek trochu netradičně, přináší Film+ velkolepou třídílnou ságu TUT. Pokud budete přesyceni pohádkami, sledujte od Štědrého dne až do soboty příběh jednoho z největších vládců v dějinách lidstva.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Film+, snímek z filmu Kauza CIA




obrázek

▲ Obr č. 3 - Film+, snímek z filmu District 9

O čem je minisérie TUT:
První ze tří dvouhodinových dílů šestihodinové minisérie TUT bude mít premiéru na Štědrý den, poté 25. a 26. prosince se diváci mohou těšit na zbylé dva díly, v premiéře na FILM+. Vše v HD.

TUT je ohromující ságou vyprávějící příběh jednoho z nejpozoruhodnějších vládců v dějinách lidstva – Tutanchamona, krále Tuta, jehož ztvárnil Avan Jogia a jeho nejbližšího rádce, vezíra Aje, kterého si zahrál Ben Kingsley. TUT se věnuje nástupu krále Tuta k moci a jeho snaze přivést Egypt ke slávě, zatímco jeho nejbližší rádci, přátelé i milenci sledují své vlastní zlomyslné zájmy.

redakce





Reklama




Vybrané články