Quantcast

Nová Digi TV CZ: Balíček Sport 6 měsíců zdarma na nových tv Samsung

| Tisk

logo Společnosti DIGI CZ, provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, a Samsung, lídr v oblasti technologií, odstartovaly akci, ve které nabízejí k jakémukoliv zakoupenému televizoru nebo monitoru s TV tunerem značky Samsung balíček sportovních programů s exkluzivním obsahem po dobu šesti měsíců zdarma. Zákazníci tak vedle špičkového televizního přijímače Samsung získají i atraktivní programovou nabídku a exkluzivní sportovní obsah Nové DIGI TV, který jinde neuvidí.

Programový balíček SPORT Nové DIGI TV můžou mít nyní sportovní fanoušci zdarma, a to na celých 6 měsíců, pokud si nejpozději do 3 měsíců od zakoupení televizoru nebo monitoru s TV tunerem Samsung objednají Novou DIGI TV. Akce se koná od 1. července do 31. prosince 2016 a platí jak pro nové, tak pro stávající zákazníky Nové DIGI TV, pokud nemají zakoupený balíček SPORT nebo MAXI. Stačí jen při objednávce Nové DIGI TV předložit doklad o zakoupení televizoru či monitoru v České či Slovenské republice. Podmínkou pro získání balíčku SPORT na 6 měsíců zdarma pro nové zákazníky je uzavření smlouvy na služby Nové DIGI TV na 24 měsíců.

Po uplynutí 6 měsíců je balíček SPORT účtován podle stávajících tarifů nebo jej zákazník nemusí dále využívat. Podrobné informace o získání exkluzivního sportovního obsahu na Nové DIGI TV i její programové nabídce a další informace jsou k dispozici na webu WWW.6MESICU.CZ. Zájemci o nabídku Nové DIGI TV k televizoru nebo monitoru s TV tunerem Samsung se více dozvědí i na zákaznické lince 533 427 533.



Nová DIGI TV nabízí v balíčku SPORT 10 sportovních kanálů, z toho 5 v HD rozlišení. Společně se ZÁKLADNÍM balíčkem, který zákazník dostává automaticky při objednání Nové DIGI TV, má sportovní fanoušek k dispozici 17 kanálů se sportovním obsahem z celkových 80, které nabízejí program pro celou rodinu. Jen na kanálech Nové DIGI TV budou od nové sezony k vidění nejlepší evropské fotbalové ligy – anglická Premier League, druhá anglická liga Sky Bet Championship a nejvyšší španělská La Liga. Exkluzivně bude také Nová DIGI TV nabízet přenosy závodů mistrovství světa na ploché dráze FIM Speedway Grand Prix. Společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, navíc v blízké době plánuje nákup vysílacích práv na další populární sporty a sportovní události. Exkluzivní sportovní obsah se tak bude dále rozšiřovat.

Vedle exkluzivního fotbalového a sportovního obsahu, který jiné televize v ČR nemůžou nabízet, lze na Nové DIGI TV sledovat i další fotbalové soutěže a sportovní události běžné i u jiných TV operátorů, a to bez příplatků. Sportovní fanoušci tak můžou vidět přenosy z mistrovství Evropy, vybraná utkání Ligy mistrů včetně finále, vybraná utkání Evropské ligy, také zápasy Bundesligy, Synot ligy, ale i francouzské a italské fotbalové ligy. Na své si přijdou i fanoušci dalších sportů, kterým Nová DIGI TV již v ZÁKLADNÍM balíčku nabízí kanály s pestrým sportovním programem, jež pokrývají většinu nejdůležitějších sportovních událostí.

redakce





Reklama




Vybrané články