Quantcast

JOJ Family zamíří do nabídky Skylinku i kabelové UPC

| Tisk

Zákazníci satelitní platformy Skylink se brzy dočkají rozšíření programové nabídky. V paketu se objeví nový rodinný kanál JOJ Family, který vznikl speciálně pro český televizní trh.

Vedle Skylinku se JOJ Family objeví i v nabídce kabelové televize UPC Česká republika a IPTV platformy O2TV, kde bude poskytován ve vysokém rozlišení (HDTV). K naladění bude také přes klasickou pozemní anténu v rámci multiplexu 4 u společnosti Digital Broadcasting.

"Kanál, který vůči satelitním, kabelovým a IPTV operátorům z distribučního hlediska exkluzivně zastupuje mediální společnost AXOCOM, bude volně šiřitelná DVB-T stanice zařazená do 4. multiplexu v SD rozlišení," uvedla na dotaz webu parabola.cz Miroslava Klempová z televize JOJ.

"Zákazníci UPC a O2 se však mohou těšit i na HD verzi. Do své nabídky ho v nejbližší době zařadí satelitní operátor Skylink, dříve zmíněné UPC, O2, a také Nej TV, Smart Comp, Telly a postupně další satelitní, kabeloví a IPTV operátoři," dodala Miroslava Klempová.

Seznam distributorů programu JOJ Family:

- satelit: Skylink
- kabeloví a IPTV operátoři: UPC, O2, Nej TV, Smart Comp, Telly
- pozemní vysílání: multiplex 4



JOJ Family bude plnoformátová stanice, která se zaměří na výběr pořadů z produkce slovenské komerční JOJ. Divákům přinese úspěšné tituly v českém znění. Vedle seriálů přinese také scripted reality formát Soudní síň, která se speciálně pro JOJ Family natáčí v češtině a s českými protagonisty. Nová stanice přinese i v české jazykové verzi současný komediální jit "Naši", "Dr. Dokonalý" či "Doktorka Ema". Jako jediná stanice v Česku přinese talentovou show "Česko Slovensko má talent".


obrázek

Nový kanál JOJ Family nahradí na českém trhu stávající programy TV JOJ, JOJ PLUS a WAU, které jsou šířeny na českém území nelegálně. Zahájení pravidelného vysílání JOJ Family je naplánováno na 5.9.2016.

ČTĚTE TAKÉ:
JOJ Family představila TV program. Startuje v pondělí 5.9.2016 v 16:00 hodin

redakce





Reklama




Vybrané články