Quantcast

Nalaďte si JOJ Family. Vysílá promo smyčku v multiplexu 4

| Tisk

Nový televizní kanál JOJ Family lze již naladit na klasickou pozemní anténu. Stanice se objevila v DVB-T multiplexu 4 u společnosti Digital Broadcasting. Je to již 10. nebo 11. televizní služba v multiplexu 4.


obrázek

JOJ Family zahájí pravidelné vysílání 5.9.2016 v 16:00 hodin. Stanice bude působit jen na českém trhu. Divákům přinese to nejlepší z vlastní produkce slovenské komerční skupiny JOJ. Půjde nejenom o původní zpravodajství ale rovněž i o seriály, reality show, scripted reality formát. V programovém schématu se (zatím?) nenacházejí žádné akviziční pořady (seriály ani filmy).


obrázek

JOJ Family se postupně objeví u kabelových, satelitních a IPTV operátorů. Aktuálně je k naladění v multiplexu 4 v DVB-T. Postupně se objeví v kabelových a IPTV sítí UPC, O2, Nej TV, Smart Comp, Telly. V nabídce UPC a O2TV bude JOJ Family dostupná v HD rozlišení. Ze satelitních platforem je zatím potvrzen jen Skylink. Jednání ale probíhají s dalšími poskytovateli převzatého vysílání.


obrázek

Seznam distributorů programu JOJ Family:

- satelit: Skylink
- kabeloví a IPTV operátoři: UPC, O2, Nej TV, Smart Comp, Telly


- pozemní vysílání: multiplex 4

Multiplex 4 aktuálně šíří programy TV Fanda, TV Smíchov, TELKA, RELAX, REBEL, Mňam TV, Mňau TV, Seznam.TV (HbbTV aplikace), Prima Comedy Central, JOJ Family a v některých oblastech i regionální program. Naopak z multiplexu 4 byla vyřazena rozhlasová stanice Rádio Čas. Tu je nyní možné poslouchat z Regionální sítě 7 (RS7).

redakce





Reklama




Vybrané články