Quantcast

JOJ Cinema HD v Plustelce. Multiplex již všude v DVB-T2

| Tisk

logo Společnost Towercom, provozovatel digitální pozemní platformy Plustelka, završila přechod čtvrtého slovenského celoplošného multiplexu do moderního vysílacího standardu DVB-T2. Multiplex 4 se nyní může rozšířit o další stanice.

Během letních měsíců byly postupně v jednotlivých regionech Slovenska překlopeny DVB-T multiplexu do novějšího standardu DVB-T2. V uplynulém týdnu byl přepnutý i poslední vysílač Nitra - Zobor a celá síť s programovou nabídkou Plustelky se vysílá v DVB-T2. Kompresní standard H.264 byl zachován.

Dokončením migrace čtvrtého celoplošného pozemního multiplexu do DVB-T2 se vytvořil prostor pro nové stanice, včetně programů ve vysokém rozlišení. Změnu zaregistrují klienti již dnes. Od 8.9.2016 je nabídka placené televize Plustelka rozšířena o stanici JOJ Cinema v HD rozlišení a nahrazuje původní SD verzi.

logo V příštím týdnu se nabídka rozšíří o kanál pro dospělé Eroxxx v SD verzi. Další rozšíření nabídky mohou zákazníci očekávat v příštích týdnech.



Zákazníci Plustelky s balíčkem Plustelka Standard by měli na svých DVB-T2 přijímačích nebo televizorech spustit automatické vyhledávání nových TV stanice. Následně se jim programová nabídka automaticky zaktualizuje.

Rozšíření programové nabídky Plustelky je bez navýšení měsíčních poplatků.

redakce





Reklama




Vybrané články