Quantcast

FLIX TV expandovala na Slovensko

| Tisk

logo Na slovenském trhu začala fungovat nová satelitní DTH platforma Flix TV. Od začátku tohoto měsíce mohou zájemci na Slovensku využívat širokou programovou nabídku operátora. Flix TV od března letošního roku funguje také v České republice.

FLIX TV vstupuje na slovenský trh s předplacenou kartou na šest měsíců. Předplacenou kartu FLIX TV se satelitním přijímačem, potřebným ke sledování programů, zakoupí zákazníci u smluvních partnerů. Síť smluvních partnerů se neustále rozšiřuje.

Po zakoupení smart karty a zařízení je nutné do 30 dnů od nákupu kartu zaregistrovat v zákaznické zóně www.flixtv.sk. Profesionální a snadno použitelná zákaznická zóna umožňuje zákazníkům komfortní správu služeb. Zákazníci tím získají přístup k nabídce balíčku Dobrá TV po dobu 6 měsíců. Balíček Dobrá TV obsahuje 65 programů, z toho 18 v HD kvalitě. Po uplynutí 6 měsíců budou mít zákazníci hned několik možností, jak využívat služby dále. Jednoduše půjde prodloužit předplatné balíčku Dobrá TV, vybrat rozšířenou nabídku, nebo některý tématický balíček.

Předplacenou kartu pro SR, s potřebným vybavením, si lze zakoupit na Slovensku u partnera WOODENSKY, s r. o., Prešov.

FLIX TV slovenským zákazníkům nabízí multikanálový balíček DObrá TV, který obsahuje 65 programů z toho 18 v HD a set top box za 89,99 eur na 6 měsíců.

Platforma Flix TV se vysílá z kapacit operátora Telekom Austria Group (TAG) na satelitu Eutelsat 16A na pozici 16°E - tedy mezi evropskými satelitními systémy Astra na pozici 19,2°E a Eutelsat Hot Bird na 13°E.

Programová nabídka FLIX TV je zakódována systémem Conax.



redakce
parabola.cz
6.12.2016

redakce





Reklama




Vybrané články