Quantcast

Nova 2, Nova Action, Nova Gold místo TV Smíchov, TV Fanda a TELKA

| Tisk

U příležitosti 23. narozenin české komerční televizní skupiny Nova došlo k rebradingu všech stanic Novy a přejmenování tří tématických programů TELKA, TV Smíchov a TV Fanda. Nově vysílají všechny stanice provozovatele pod značkou Nova.

Televize Nova se rozhodla zastřešit své televizní programy pod jednu značku. Z toho důvodu stanice TV Smíchov se od dnešního dne 4.2.2017 jmenuje Nova 2, kanál TV Fanda se nově jmenuje Nova Action a TELKA dostala název Nova Gold.


obrázek

Cílem skupiny Nova jako dlouhodobého lídra českého televizního trhu je nabídnout atraktivní obsah pro celou rodinu, ze kterého si každý vybere to své. Proto jsme se rozhodli v letošním roce investovat do obsahu a programových formátů a obohatit tak naši programovou nabídku. Tematické stanice se od svého založení postupně programově vyvíjely a teď, když dospěly do podoby, kterou jsme si představovali, rozhodli jsme se přistoupit k rebrandingu. Chceme divákům ještě zřetelněji ukázat jejich propojení se skupinou Nova a pestrost naší nabídky,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Nova Action bude nadále mužský kanál zaměřený na seriály, filmy a sportovní přenosy a magazíny. Nova Gold zůstane i pod novým názvem programem zaměřený především na původní produkci skupiny Nova za celou dobu vysílání TV Nova. Nova Sport 1 a Nova Sport 2 procházejí dnes jen drobnými změnami v logu stanic.


obrázek

S největšími změnami přichází skupina Nova u programu TV Smíchov. Z toho se nyní stává Nova 2. Nový název naznačuje postupný odklon od čistě komediálního a zábavního obsahu. Program se postupně promění a diváci během jara najdou na druhém programu Novy denně několik hodin lokálního premiérového obsahu, včetně oblíbených mezinárodních zábavních formátů a divácky oblíbených komediálních pořadů. Nova 2 bude vysílat i pozdní zpravodajskou relaci TN2. Poběží každý pracovní den od 22:00 hodin, poprvé v pondělí 6. února 2017. Jedním z moderátorů zpravodajské relace bude moderátorka a reportérka Michaela Šmídová.



Další chystanou novinkou na Nova 2 bude show s pracovním názvem Court Show z prostředí soudní síně. Vedle zpravodajství a nové show se na Nova 2 budou vysílat seriály, sitkomy či animované pohádky pro nejmenší.

Kde naladíme Nova 2, Nova Action a Nova Gold

Programy Nova Action, Nova Gold a Nova 2 jsou dostupné u všech operátorů, kteří měli v nabídce původní kanály - tj. TV Fanda, TELKA a TV Smíchov. Stanice jsou nadále součástí celoplošné distribuce v rámci DVB-T multiplexu 4. Dále je vysílání dostupné v nabídkách satelitních platforem Skylink, Nová Digi TV CZ a Flix TV. V síti freeSAT je z trojice přejmenovaných programů dostupný jen kanál Nova Action.

redakce





Reklama




Vybrané články