Quantcast

UP NETWORK od 14. dubna na Skylinku, Magio TV a Digi Slovakia

| Tisk

Na český a slovenský trh již v tomto týdnu vstoupí nová plnoformátová televize zaměřená na letecký průmysl. Stanice se bude jmenovat UP Network. Vysílací licenci od českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) získala stanice v minulém týdnu.

Zahájení pravidelného vysílání UP NETWORK je naplánováno na 14.4.2017 na 20:00 hodin.


obrázek

Jsem velice rád, že divákům můžeme nabídnout takto unikátní televizní formát, který nemá ve světě obdoby. Myslím, že se diváci mají na co těšit! Budou se s námi moci proletět do míst, kde ještě nebyli," řekl František Borovský, majitel a generální ředitel televizní stanice UP NETWORK.

Vše, co jste kdy chtěli vědět o letectví, ale báli jste se na to zeptat. Od prazákladů až po nejaktuálnější novinky, to najdete ve vysílání nové televize zaměřené jen a pouze na to, co se děje nad zemí. Chceme divákům nabídnout možnost roztáhnout křídla zvědavosti,“ říká František Borovský - majitel společnosti EFB NETWORK, provozovatele UP NETWORK. „Jakákoliv letecká událost, která se objeví ve světě, patří v ten den mezi ty nejčtenější, ty nejsledovanější. Proto jsme se rozhodli divákům nabídnout první plnoformátovou dokumentární stanici, která nemá ve světě obdobu,“ dodává František Borovský.


obrázek

Už v průběhu tohoto roku UP NETWORK přinese i originální vlastní tvorbu. „Využijeme všechny naše zkušenosti, abychom divákům přinesli nové programy z fascinujícího světa leteckého průmyslu, diváci se mohou těšit na kvízy, dokumenty, zábavné pořady a mnoho dalšího. Co přesně to bude, to si samozřejmě zatím schováme jako překvapení,“ dodává Eliška Borovská, spolumajitelka televize.

Pořad UP NEWS bude stanice UPC NETWORK vysílat v průběhu celého dne, premiéra nového vydání bude vždy ve 20:00 hodin. Během mimořádných událostí chce staice přinášet i mimořádné vysílání. Stanice odvysílá všechno, co se ten den stalo v kokpitech nebo na letištích. „Budou to informace o incidentech, novinkách v oboru, podíváme se i do letadel celebrit a nejen o to. Bude toho hodně,“ říká Vít Krčmář, šéfredaktor UP NEWS.


obrázek



Podle majitele společnosti Františka Borovského kanál zaměřený na letectví chybí nejen na slovenském a českém trhu, ale v celé Evropě. „Proto již od začátku vysílání mohou stanici UP NETWORK sledovat diváci i v Holandsku a Belgii a momentálně jednáme i v dalších zemích. Už při rozjezdu stanice si nás bude moct pustit 2,5 milionu domácností v Evropě,“ říká Borovský.

Stanici UP NETWORK najdou zákazníci v programové nabídce satelitní platformy Skylink, internetové televizer T-Mobile, Magio TV od společnosti Slovak Telekom a DIGI Slovakia.

redakce





Reklama




Vybrané články