Quantcast

Skylink Ochutnávka s programem AMC Channel. Konec JOJ v SD

| Tisk

logo Slovenská komerční televize JOJ dnes ukončila svoji distribuci ve starém formátu. Vysílání JOJ je nyní možné sledovat jen v technicky dokonalejším HD rozlišení. Skylink Ochutnávka dnes přichází s filmovým programem AMC Channel.

Konec JOJ v MPEG-2/SD

Od 1.6.2017 již není možné sledovat ani slovenskou privátní televizi JOJ na starších set top boxech. Provozovatel dnes ukončil MPEG-2/SD distribuci TV JOJ na satelitu Astra 3B (23,5°E). TV JOJ byla poslední slovenskou komerční stanicí, která ještě přes Astru vysílala ve starém formátu. Ostatní stanice skupiny JOJ a také Markízy a veřejnoprávního vysílatele RTVS (Rozhlas a televize Slovenska) ukončily vysílání v MPEG-2/SD k 1.1.2017.

TV JOJ se vysílala na kmitočtu 12,168 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. V tomto paketu jsou ještě šířeny TV Óčko, TV Lux v HD i SD rozlišení, dále Chamber TV, RTL Teele Letzebuerg, radio Letzebuerg a programy Teleippica.

Skylink Ochutnávka opět s AMC Channel

Programová pozice Skylink Ochutnávka se během dnešního dne změní. Květnové promo vysílání dokumentárního kanálu Travel Channel HD bude nahrazeno filmovou stanicí AMC Channel v MPEG-4/SD. Díky tomu bude AMC Channel dostupná pro všechny zákazníky s aktivní kartou Skylink.

AMC Channel je jinak standardně součástí programového balíčku Multi a vyšších (Kombi, Multi HD a Komplet).

technické parametry - Skylink Ochutnávka:



satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 12,344 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29900
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

redakce





Reklama




Vybrané články