Quantcast

Orange TV cez satelit otevírá nový transpondér a přidává další programy

| Tisk

logo Telekomunikační operátor Orange Slovensko k dnešnímu dni rozšiřuje programovou nabídku satelitní platformy Orange TV cez satelit o další stanice. Zároveň přichází s novými programovými balíčky a otevírá novou satelitní kapacitu.

Orange TV cez satelit

Orange otevírá na satelitu Eutelsat 16A novou kapacitu, kterou bude využívat pro šíření některých stávajících a zejména nových programů. Nový transpondér Orange pracuje na kmitočtu 12,606 GHz a vysílá vedle nových maďarských programů také některé známé stanice z frekvence 12,523 GHz.

Nový mux Orange pracuje v DVB-S2 ale používá nižší modulaci QPSK pro zajištění stabilního signálu i za zhoršených příjmových podmínek (déšť).

technické parametry:

satelit: Eutelsat 16A (16°E)
frekvence: 12,606 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: QPSK

šířené programy:

M1 HD (Europe), M2 HD (Europe), M4 HD (Europe), Duna TV HD (Europe), TV 4, Film+ HU, Cool TV, RTL II HU, RTL Klub, RTL+, Sorozat+, Sláger TV HU, Kino Barrandov, Barrandov Krimi, Arena Sport 2, Extreme Sports Channel, Orange Sport 3, Orange Sport 4, Orange Infokanál, Mňam TV

Do balíčků Home Optimal TV a Home Premium TV přidává maďarské televizní programy M1 HD (Europe), M2 HD (Europe), M4 HD (Europe) a Duna TV HD (Europe). Po rozšíření nabídky se cena měsíčního poplatku nemění.

Oranžový operátor zároveň přichází s novými maďarskými balíčky, které se jmenují "Balík maďarské A" a "Balík maďarské Z". Cena každého balíčku je 1,49 eur měsíčně.

Tarif "Balík maďarské A" (1,49 eur měsíčně) obsahuje maďarské privátní programy TV2, Film+ Hungary, Cool TV, TV4 a RTL II.

V tarifu "Balík maďarské Z" (1,49 eur měsíčně) jsou zařazeny stanice RTL Klub, RTL+, Sorozat+, Sláger TV Hungary.

Orange TV na optike

Orange přichystala novinky i pro diváky, kteří sledují televizní programy přes optickou síť.

Do balíčků Home Optimal TV a Home Premium TV byly přidány stanice M4 HD (Europe) a M5 HD (Europe). Cena měsíčního poplatku se nezměnila.



Tarif "Balík maďarské A" se rozšířil o maďarskou filmovou stanici Film+ Hungary. Cena balíčku zůstala zachována.

Další programová novinka regionálně-křesťanská stanice TV Zemplín HD byla přidána do balíčků Home Basic TV, Home Optimal TV a Home Premium TV. Cena balíčků zůstala nezměněna.

Naopak z balíčků operátora byla vyřazena stanice DoQ z důvodu ukončení vysílání.

Operátor zároveň přidává více než 40 maďarských zvukových stop k aktuálně poskytovaným programům. Zákazník si tam bude moci zvolit i maďarskou audio stopu v případě, pokud ji vysílatel na daném programu a pořadu právě vysílá.

redakce





Reklama




Vybrané články