Quantcast

Power TV a Regionální televize CZ opustily RS8

| Tisk

logo V regionálním multiplexu RS8 společnosti České Radiokomunikace (ČRa) došlo k programovým změnám. V této DVB-T síti skončily dva tématické televizní programy - konkrétně Power TV a Regionální televize CZ.

Uvolněná kapacita (zatím?) nebyla využita jinými programy. Pouze v případě nedávno zařazené stanice Noe TV HD došlo k navýšení video bit ratu z cca 5 Mbit/s na cca 7,5 Mbit/s.

Power TV je česká verze polské hudební stanice pro mladé diváky. Přináší aktuální pop a dance hity. V současné době je možné stanici naladit na satelitu Astra 3B (23,5°E). Volně vysílaný signál je dostupný pro všechny diváky, včetně zákazníkům DTH platformy Skylink.



Regionální televize CZ přináší zpravodajství z různých regionů České republiky. Vysílání mohou diváci sledovat na klasickou pozemní anténu i nadále a to v rámci DVB-T multiplexu RS7 a DVB-T2 sítě PS13 u operátora Digital Broadcasting. Volný signál stanice je šířen na kapacitě M7 Group, operátora platformy Skylink na družici Astra 3B.

RS8 aktuálně šíří přes všechny DVB-T vysílače šest televizních programových služeb - Šlágr 2, Sport 5, Óčko Expres, Barrandov News, TV Noe a Noe HD.

redakce





Reklama




Vybrané články