Quantcast

Óčko a Óčko Star opouštějí Pantelio/Fotelka TV

| Tisk

V multiplexu slovenské distribuční satelitní platformy Pantelio (Hispasat 30W-5) byly odpojeny hudební programy Óčko a Óčko Star z důvodu malého zájmu diváků. Operátor využije uvolněnou kapacitu pro jiné divácky atraktivnější programy.

Diváci poslední dobou nejsou vůbec nadšení kroky provozovatele společnosti Stanice O. Čím dál více reklamy a to co provedli tzv. rebrandingem Óčko Gold na Óčko Star se bohužel dle mnohých diváků moc nepovedlo.

Ohromné rušivé logo na Óčko Star, které nekoresponduje s vizuálem ostatních stanic provozovatele Óčko je viditelné na první pohled. A grafický vizuál uvádění videoklipů téměř přes celou obrazovku působí přinejmenším „velmi zvláštně“.

Óčko Gold byla velmi povedená hudební retro televize. Jejím rebrandingem na Óčko Star, zůstalo již jen velmi málo z retro žánru, naopak přibylo velké množství reklamy.

Diváci však najdou retro žánr na oblíbené stanici Retro Music TV, kterou má samozřejmě operátor Pantelio ve své nabídce a nechybí zde ani anglická hudební stanice VH1.

Připomeňme, že operátor zařadil do své nabídky v nedávných dnech dva 4K programy, relaxační televizi Lounge TV a erotickou televizi Extasy TV v 24 hodinové verzi.

A na další 4K programy se mohou zákazníci Pantelio těšit již v blízké budoucnosti. Jako první satelitní operátor u nás zařadil do své nabídky českou erotickou stanici LEO TV a to v HD rozlišení a ve 24 hodinové verzi. LEO TV je divácky velmi atraktivní nejenom u nás, ale i v zahraničí.



bývalé technické parametry Óčko:

• Hispasat 30W-5 (30°W), freq. 11,931 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, Panaccess

bývalé technické parametry Óčko Star:

• Hispasat 30W-5 (30°W), freq. 11,811 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, Panaccess

Ing. Martin Švehlík





Reklama




Vybrané články