Quantcast

Telly zařazuje do nabídky program CNN Prima News HD

| Tisk

logo Nová zpravodajská a publicistická platforma CNN Prima News zahájí vysílání 3. května 2020 v 18:55 hodin. Jako první diváci uvidí pořad Hlavní zprávy s novou moderátorskou dvojicí a zákazníci Telly mohou být u toho.

CNN Prima News se v HD rozlišení objeví v nabídce internetové i satelitní Telly.

Nová televizní stanice CNN Prima News HD bude zařazena do balíčků Střední a Velký.

Zákazníci, kteří využívají původní skladbu programů DIGI TV, nový kanál najdou v Základním balíčku. Vysílání stanice CNN Prima News začíná 3. května večer, v seznamu kanálů na obou platformách (satelitní i internetová) Telly se objeví o několik dní dřív.

Zákazníkům internetové televize Telly se změny provedou automaticky, stejně jako zákazníkům satelitní Telly se set-top boxem KAON. Na set-top boxu KAON nový program uvidí na pozici 90, v internetové TV pak vedle kanálů CNN a BBC. Pokud se tak nestane, stačí set-top box nebo aplikace internetové TV restartovat.

Zákazníci satelitní Telly s CA moduly provedou naladění ručně zadáním příslušných parametrů.

logo

Technické parametry příjmu - CNN Prima News HD

satelit: Thor 6 (0,8°W)
frekvence: 11,804 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000 ksymb/s
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

CNN Prima News HD


service ID: 30325
video PID: 1301 (MPEG-4/HD)
audio PID: 1311 česky (AC3)
CA systémy: Irdeto (CAID 0653, 0D97), Nagra MA (CAID 1815, 1882, 1886), Conax (CAID 0B02, 0B1C)

Program CNN Prima News v den zahájení bude mimořádný a po Hlavních zprávách v 18:55 hodin stanice představí divákům některé vlajkové pořady. Nabídne talkshow SILNÝ HLAS Markéty Fialové, dokument investigativního týmu POD ROUŠKOU, pořad 360˚ PAVLÍNY WOLFOVÉ, dokument CNN Style a vůbec poprvé se v Česku prezentují světové novinářské hvězdy Christiane Amanpour a Richard Quest ze CNN International se svými pořady AMANPOUR a QUEST MEANS BUSINESS.

Kontinuálním vysíláním CNN Prima News provází 42 více i méně známých moderátorských tváří. Diváci se mohou těšit i na exkluzivní pořady, zajímavé hosty a názory pro a proti k aktuálním tématům. Součástí zpravodajského přehledu je také předpověď POČASÍ, a to ve zcela jedinečné formě. Vedle zpravodajství a publicistiky nabídne stanice i pestrou škálu tematických pořadů a dokumentů.

redakce





Reklama




Vybrané články