Quantcast

Ukončení prodeje služby Orange TV cez satelit

| Tisk

logo Slovenský telekomunikační operátor Orange přestane na konci tohoto měsíce prodávat zákazníkům svoji satelitní televizní službu Orange TV cez satelit. Stávající klienti mohou tuto službu využívat i nadále bez jakékoliv změny.

Orange se rozhodl upravit svoji nabídku služeb - od 1.2.2021 jich bude méně a zaměří se na ty služby s interaktivními možnostmi pro zákazníka, které v jeho portfoliu rosou nejrychleji.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Instalace služby Orange TV cez satelit (foto: Orange)

Výrazné rozšírenie dostupnosti našich televíznych služieb v ostatných rokoch v kombinácii s obchodno-strategickým zameraním na služby s vyššou pridanou hodnotou nás priviedli k rozhodnutiu ukončiť predaj Orange TV cez satelit. Do budúcna sa plánujeme sústrediť najmä na televízne služby, ktoré nám umožňujú poskytovať bohatší obsah, viac funkcionalít a pridanej hodnoty pre zákazníka. Záujem o našu IPTV a jej zvyšujúca sa atraktivita z pohľadu zákazníkov toto smerovanie potvrdzuje,“ uvedl ředitel B2C marketingu a značky společnosti Orange Martin Hromkovič.



Orange bude své ostatní televizní služby - Orange TV cez kábel a Orange TV cez internet - prodávat a poskytovat i nadále. Svým klientům chce i nadále poskytovat pestrý televizní obsah, bezplatné televizní ochutnávky vybraných stanic, množství funkcí a řadu inovací.

Satelitní platforma Orange TV cez satelit byla spuštěna v polovině srpna 2018 na satelitu Eutelsat 16A (16°E) jako doplněk k portfoliu svých hlavních televizních služeb. Cílem bylo zpřístupnit bohatý obsah Orange TV co největšímu publiku. Díky rozšiřování vlastní sítě a spolupráce s partnery je aktuální dostupnost IPTV od Orange (Orange TV cez kábel) v porovnání s létem 2018 více než dvojnásobná. Aktuálně má k síti přístup více než 1,3 milionu domácností na Slovensku.

redakce





Reklama




Vybrané články