Quantcast

Eri Internet - první přímé propojení se Skylink Live TV v ČR

| Tisk

Společnost Český bezdrát s.r.o. poskytující pevné xDSL připojení prostřednictvím sítě Eri / CETIN ve více jak 835 obcích a městech v ČR , jako první z významných českých poskytovatelů Internetu, přímo propojil svou datovou síť vysokokapacitním optickým propojem s poskytovatelem TV obsahu Skylink Live TV.

Toto propojení zajistí zákazníkům využívající Eri Internet, společně s vyhrazenou linkou pro Internetovou televizi, nejvyšší možnou kvalitu obrazu i zvuku v HD rozlišení při sledování Skylink Live TV.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Skylink Live TV. Ilustrační foto

Eri Internet se tak společně s kvalitním obsahem TV programů od Skylink Live TV stává pro zákazníky zajímavou alternativou vůči O2 TV, která stejně jako Eri Internet využívá pro své zákazníky vyhrazenou linku pro příjem internetové TV v síti CETIN.

Zákazníci, kteří sledují TV prostřednictvím Internetu se Skylink Live TV tak mají jistotu, že společně s připojením od Eri Internet, i při jeho intenzivním využívání, je zajištěn kvalitní příjem všech TV programů v nejvyšším možném rozlišení.

Zvýhodněnou nabídku připojení od Eri Internet současně se Skylink Live TV lze získat od 11.1.2022 na internetstv.cz .



V průběhu několika málo měsíců plánuje společnost Český bezdrát realizovat optické propojení i s dalšími významnými poskytovateli TV obsahu.

Český bezdrát tak i nadále investuje nejenom do zvýšení kvality Internetového připojení jako takového, ale i do zajištění kvalitního obsahu, který svým zákazníkům prostřednictvím sítě Eri Internet poskytuje.

redakce





Reklama




Vybrané články