Quantcast

Vlastník Skylinku získal fotbalová práva UEFA pro Rakousko

| Tisk

Společnost CANAL+, která v Česku a na Slovensku provozuje satelitní a internetovou platformu pod značkou Skylink, získala pro rakouské území exkluzivní vysílací práva na fotbalové přenosy UEFA.

Abonenti CANAL+ v Rakousku budou moci od roku 2024 sledovat přímé a exkluzivní přenosy vybraných zápasů z Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA a Evropské konferenční ligy UEFA. Informovala o tom společnost CANAL+.


obrázek

▲ Obr č. 1 - UEFA Champions League / Chelsea – Red Bull Salzburg / září 2022 (foto: UEFA/CANAL+)

CANAL+ získala od UEFA exkluzivitu prvního zápasu Ligy mistrů UEFA hraného ve středu a prvního utkání Evropské ligy UEFA nebo Evropské konferenční ligy UEFA v každém týdnu zápasu.

Po zápasech bude CANAL+ nabízet svým předplatitelům v Rakousku velkou show s nejdůležitějšími momenty všech utkání. CANAL+ bude jediným operátorem, který bude vysílat všechna tři finále nejvyšších klubových soutěží UEFA. Abonenti CANAL+ tak budou mít jistotu, že budou moci sledovat zápasy nejlepších rakouských a evropských klubů.

Sportovní přenosy budou k divákům šířeny prostřednictvím lineární televize a streamovací platformy CANAL+ v Rakousku.

S novou akvizicí vysílacích práv CANAL+ rozšiřuje svoji dlouhodobou spolupráci s UEFA. V současné sezóně vysílá CANAL+ Group klubové soutěže UEFA ve více než 50 zemích, včetně Francie, Švýcarska, subsaharské Afriky, Myanmaru nebo Haiti. Prémiové sportovní kanály poskytuje svým klientů, v Polsku, České republice, Slovensku, Vietnamu a Etiopii.



„Akvizice těchto prémiových sportovních práv je součástí mezinárodní rozvojové strategie CANAL+ Group a ukazuje náš závazek řídit růst našich platforem s našimi partnery v Rakousku. Naším cílem je poskytovat našim zákazníkům ty nejlepší momenty a služby, zejména pokud jde o sport, filmy a seriály,“ uvedl u příležitosti získání sportovních práv generální ředitel CANAL+ International a zástupce generálního ředitele CANAL+ Group Jacques du Puy.

CANAL+ byla v Rakousku představena v březnu letošního roku ve spolupráci s A1 Telekom Austria jako služba pro streamování evropských filmů a seriálů a také lineární televizní kanál CANAL+ FIRST. Stanice je dostupná na A1 Xplore TV, HD Austria a také na Liwest, KabelPlus a Sky Austria (rakouské nabídce německé pay-tv platformy Sky Deutschland).

CANAL+ nabízí svým divákům příběhy prostřednictvím rozsáhlého výběru evropských seriálů a filmových titulů, včetně exkluzivních pro Rakousko, jako jsou Senorita 89 a Klangor, stejně jako rakouské produkce.

CANAL+ Group provozuje v Rakousku satelitní platformu HD Austria a také OTT službu.

redakce





Reklama




Vybrané články