Quantcast

UP Network ukončí v polovině měsíce vysílání

| Tisk

UP Network, jeden z tématických placených kanálů, ukončí svoji činnost na českém a slovenském trhu k 15. březnu 2023. Na trhu se objeví jiná stanice.

"Stanice UP Network ukončuje k 15. březnu 2023 svůj program," uvedl provozovatel stanice, společnost EFB Network. "Nahradí jej program jiný," dodal provozovatel programu. Podrobnosti o chystané nové stanici provozovatel nekonkretizoval.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Vysílání UP Network. Ilustrační foto

Stanice UP Network odstartovala vysílání na českém a slovenském trhu 14.4.2017. Od svého startu byla stanice součástí české a slovenské nabídky satelitní platformy Skylink. Program se postupně objevil v nabídce dalších televizních operátorů.

UP Network byla první televizní stanicí v Evropě zaměřenou výhradně na letecký průmysl. Divákům nabízela prakticky vše o letectví - pro prazákladů až po nejaktuálnější novinky.



Licenci stanice UP Network získala v dubnu 2017, krátce před zahájením vysílání. Podle licence je UP Network programem zaměřeným na dokumentární tvorbu, jak akviziční, tak vlastní produkce. Program je specifický tím, že je zaměřen na letecký průmysl, a to ze všech oblastí, které k danému tématu existují, a to ať už formou dokumentů, aktuálních informací, případně zábavních pořadů. Mimo tematicky zaměřené pořady může být do vysílání zařazováno zpravodajství, publicistika a zábava.

Licence k satelitnímu a kabelovému šíření programu UP Network platí provozovateli 12 let. Vysílání skončí po téměř šesti letech provozu.

redakce





Reklama




Vybrané články