Quantcast

SledovaniTV s novou aplikací pro AppleTV, aktualizace pro AndroidTV

| Tisk

Provozovatel OTT služby SledovaniTV uvolnil zcela novou aplikaci pro AppleTV, která postupně nahradí tu dosavadní. Zároveň přichází aktualizace pro Android TV.

Uživatelé SledovaniTV, kteří využívají AppleTV, se mohou těšit na zbrusu novou aplikaci. Ta postupně nahradí tu stávající. Nová aplikace pro AppleTV přináší uživatelům této platformy nové funkce a celkově příjemnější a plynulejší zážitek ze služby.

Zbrusu nová aplikace pro AppleTV

Nová aplikace pro AppleTV, po které uživatelé dlouho volali, je tu. Od tohoto týdne se začne stávající verze aktualizovat na novou, vylepšenou. Uživatelé mohou očekávat kromě moderního designu také nové a vylepšené funkce.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Aplikace SledovaniTV pro AppleTV (foto: SledovaniTV)

Menu se přesunulo k levé straně, sjednotil se tak vzhled všech platforem operátora a zpřehlednilo se i ovládání. Přehlednější je také nový TV program, který se rychleji načítá. Stejně jako na ostatních platformách, i na AppleTV funguje inteligentní vyhledávání či doporučení podobných titulů. Na titulní straně je navíc seznam oblíbených pořadů. Ten je lze spravovat na webu.

Televize AppleTV se součástí komplexního systému platformy Apple, proto je možné aplikaci ovládat přes iPhone nebo iPad.

Na aplikaci pro AppleTV pracoval náš vývojářský tým více než rok. Uživatelé volali po vylepšení aplikace, my jsme ale nechtěli jít pouze cestou oprav a rozhodli jsme se pro zcela novou verzi. Tu si mohli zájemci z řad uživatelů vyzkoušet v rámci Beta testování,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Aktualizace aplikace pro AndroidTV

Oblíbená platforma AndroidTV také získala nové vylepšení - nový seznam kanálů a funkci oblíbené pořady.


obrázek



▲ Obr č. 2 - Aplikace SledovaniTV pro AndroidTV s novinkou - Seznam kanálů (foto: SledovaniTV)

Kanály v sekci „Televize“ budou nově tematicky rozdělené. Uživatel tak jednodušeji najde kanál, který právě hledá.


obrázek

▲ Obr č. 3 - Aplikace SledovaniTV pro AndroidTV s novinkou - Oblíbené pořady (foto: SledovaniTV)

Třetí novinkou je možnost přidání pořadu do oblíbených. Díky ní si může uživatel pořady označit a najde je vždy na hlavní obrazovce. Správa oblíbených pořadů je dostupná na AndroidTV a na webu, v budoucnu přibude i na ostatních platformách. Už nyní je ale ve všech aplikacích dostupný seznam oblíbených kanálů.

redakce





Reklama




Vybrané články