Quantcast

SledovaniTV zařazuje BBC Earth

| Tisk

V nabídce internetové televizní OTT platformy SledovaniTV v Česku a SledovanieTV na Slovensku se objevila nová stanice - BBC Earth. V rámci promo akce je stanice v tomto měsíci dostupná pro všechny zákazníky této služby.

Operátor služby SledovaniTV (a SledovanieTV) připravil na leden rozšíření programové nabídky. Do nabídky byl přidán program BBC Earth.


obrázek

▲ Obr č. 1 - BBC Earth (foto: BBC Studios/BBC Earth)

Kanál BBC Earth přináší dokumentární pořady o přírodě, vědě, společnosti i historii. Diváci se mohou těšit na ikonické pořady jako je Zázračná planeta, Frozen Planet nebo Serengeti.

BBC je zárukou kvalitního obsahu ať už se jedná o hranou tvorbu nebo o dokumenty,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák. „Jsme proto rádi, že můžeme BBC Earth přidat do naší nabídky.“

Z programu vybíráme: Zmrazte starch s Wimem Hofem - šestidílnou sérii, ve které extrémní sportovec Wim Hof předvede při řadě jedinečných úkolů osmi celebritám, jak dovede chlad změnit navždy jejich životy a pomoci jim překonat strach.

Pro fanoušky dokumentů o přírodě doporučujeme sérii Velké malé cesty, která zachycuje skutečná dobrodružství šesti drobných zvířat při jejich cestě do neznáma - napříč deštnými pralesy, horami a mokřinami.



V lednu je BBC Earth dostupný pro všechny klienty SledovaniTV (a SledovanieTV). Od února bude program součástí balíčku Premium a ve vybraných doplňkových balíčcích.

Pro uživatele služby SledovanieTV na Slovensku se programová nabídka rozšířila o další dokumentární program - JOJ Svet. Jde o nejnovější projekt slovenské mediální skupiny JOJ zaměřený na slovenské, české a zahraniční dokumentární filmy. Stanice je dostupná pro všechny zákazníky SledovanieTV.

Stanice JOJ Svet doplnila celou skupinu stanic JOJ. Jsme rádi, že ji můžeme nově nabízet našim uživatelům a dopřát jim tak bohatou nabídku dokumentů již v základním balíčku,“ doplňuje Čičák.

Vedle programových novinek přichystal operátor i tzv. programovou ochutnávku v podobě volného vysílání vybraných stanic z vyšších programových balíčků. Po celý tento měsíc potěší zejména milovníky dokumentů, filmů a dobových seriálů a to díky volnému vysílání stanic Discovery Channel, Epic Drama a programové novinky BBC Earth.

redakce





Reklama




Vybrané články