Pravidla
Parabola.cz nezodpovídá za příspěvky uvedené v tomto Fóru. Vyhrazujeme si právo smazat témata i reakce, které obsahují vulgární výrazy, nadávky, skrytou reklamu na firmu, web, službu, témata netýkající se satelitního, kabelového či terestrického příjmu nebo poškozují dobré jméno serveru parabola.cz. Přispívat do Fóra mohou jen zaregistrovaní přihlášení čtenáři. Registrace je zdarma.
» Celé znění pravidel.
Pravidla - konec
Informace
DNES!
*TÉMAT: 28
*REAKCÍ: 310
VČERA!
*TÉMAT: 21
*REAKCÍ: 312
Informace - konec
Reklama
Pracovní příležitosti
Reklama - konec

userUživatel: nepřihlášený[ výhody registrovaného uživateleVýhody registrace ] [ registraceRegistrace ] [ přihlásit sePřihlásit ] [ nápovědaNápověda ]
Diskusní fórum
 POZOR: Nemůžete se účastnit diskuse. Nejste přihlášen.  BLACK LIST,

TÉMA

Datum přidání: 05.09.2010, 11:37.53 , Sekce: CS Link, Skylink

Topic Téma: SKYLINK ICE karty - nějaké nové info?
Jsou nějaké nové informace o tom, kdy a jakým způsobem dojde k vyřešení stávajících potíží s registracemi ICE karet? Nebo jinak - máte někdo odzkoušený postup na FERGUSON FK-6900 CR (nový panel)? Zkoušel jsem 2 softy (DVBEXTREME 616 NP PATCH i orig. 120 NP) a stále nic. Na netu je ticho po pěšině (poslední info je vyjádření Skylinku) a doma narůstá nervozita. Předem díky.

REAKCE
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Datum přidání: 05.09.2010, 21:08.59

žadný smajlík RE: SKYLINK ICE karty - nějaké nové info?
CSlink podle mě žádné Irdeto/CW karty mít nebude - skončí CW a vyjede s Irdeto kartami. Karta na dva kód. systémy - no kdo to kdy viděl?
Taky jsem jednou! doporučil Skylink ICE (dražší o 300Kč než CSlink) - aby si známý vychutnal na chvíli HD programy - ale kdybych věděl že s tím budou problémy tak by kupoval CSlink kartu.

Datum přidání: 05.09.2010, 21:53.28

žadný smajlík To Standa2
Více čti, už Vlado to pár příspěvků nad tebou psal ...

DM 7025+, DM 8000.

Datum přidání: 06.09.2010, 13:09.24

To není Vlado,to je Fogovič :laughing:

Argus mini IP, Octagon SF 918 HD,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Samsung UE 40D7000

Datum přidání: 06.09.2010, 20:12.21

Jaky je vlastne rozdíl pro koncoveho zákazníka mezi staršími kartami a ICE kartami.Mam na mysli ,jestli kdyz pouzívam tu starsí jestli mne ceka do budoucna nakup te nove ICE .Proč bych si mel kupovat prave ICE kartu a upravovat fw.nejakým Fix pre ICE Skylink kartu kdyz mam uni čtečku a ta stara slape jak má.

Datum přidání: 10.09.2010, 15:11.29

žadný smajlík Ferguson FK6900 CR NP - nový firmware
Testoval jste už někdo, jestli se rozjede ICE karta (několik dní po registraci) ve Fergusonu FK6900 CR NP s novým firmware 121 NP? Vyšel dnes, měl by být (resp. hlavní změna ve firmware) speciálně na ICE karty, akorát jsem ještě nedorazil z práce domů, abych to testnul.

Datum přidání: 14.09.2010, 20:40.54

žadný smajlík Ferguson FK6900 CR NP - nový firmware
Takže jsem v sobotu testnul ten nový firmware a toto vlákno je možné uzavřít, neboť Ferguson FK6900 CR NP s novým firmware 121 NP a ICE kartou funguje (alespoň u mne doma).

Datum přidání: 07.11.2010, 20:32.49

Firmware 121 ve Fergusonu se starym panelem mi dělal problémy s autorizací karty, musel jsem si ji vložit do přístroje s originální čtečkou CW a zaslat nové autorizační kódy, potom to zase funguje. Jinak u FW 121 mi nejde nahrávat na USB, FW 120 na nahrávání funguje, jestli se objeví problém s autorizací nevím, to se pozná.

Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

zpět Zpět na předchozí stránku
root Fóra Zpět na hlavní stránku diskusního Fóra

Parabola.cz

Parabola.cz (www.parabola.cz), stránky o satelitní, terestrické a kabelové televizi
Pošta | Reklama | RSS kanál, WAP stránky, Tip: Jízdní řády on-lineDovolená u mořeMediaShow.czBazény Satelity