![]() |
|
Kde budete sledovat NHL?Kde budete sledovat NHL? Exituji stranky kde se daji sledovat zapasy i po odehrani? |
Spy
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 107 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Ahoj! Na www.nhl.com jdou videa po ukončených zápasech.Jinak asi nikde,protože Tv VERSUS a TV ESPN jsou ve válce kvůli právům a v Evropě je zatím nikdo nekoupil. |
KARELBALIK
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Zitra snad live tady nowwatchtvlive.com. Pokud nekdo vite pres jakej soft nahravat ten stream do pc dejte vedet. |
a bb c
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?a budú vysielať nejaké stanice NHL túto sezónu vlastne v európe?? |
dandy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Já si zaplatil stejně tak jako v předchozích sezónách online přenosy. 3 roky vkuse jsem měl espn player, letos pro Evropu uvolněné GAMECENTER live. Jsem s těmito službami navýsost spokojený, obrazově paráda, 3Mbit/s, HD.Chce to ale solidní připojení, což mám. Přístup ke všem zápasům, jen si člověk přepíná co chce, parádní záležitost. Práva pro TV jsou mi docela volná. Jen pevně doufám, že se i po uzavření TV práv /k čemuž 100% dojde/ nestanou některé mače blackoutovány. Na druhou stranu, i kdyby, tak mě se to moc nedotkne, plameny skoro nikdo nikdy nedává, letos to bude případně u nás samá Philly, takže keine stress :-) Ale espn neblackoutovalo nic, GCL je zase trošku něco jiného, i přesto doufám, že se blackouty týkají spíš jen toho, když je zápas sledovatelný na national TV, čili u nás ČT atd, což asi nehrozí, tak snad žádný blackout. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Dandy: Určitě budou, práva prostě někomu prodat musí, jinak by hrozně tratili, není otázka tedy jestli ano,ale spíše kdy, tady tipuju nějaké už hodně brzké oznámení, moc bych se nedivil, kdyby to stihli už do víkendu........ |
cgyfan
![]() |
|
cgyfanno už by aj mohli, lebo sezóna začína a kukať v pólke /sezóny/ nieje nič moc, samozrejme po nete to bude v live streamoch, ale to nieje moc dobrá kvalita /aj keď sa dá HD zohnať,no nieje to ono/, tak treba si počkať, dík za info |
dandy
![]() |
|
Snad to bude na ESPN America ...Co sleduju NHL, tak takový stav od roku 1997 nepamatuji. V roce 1997 vysílal NHL v Evropě jen severský Canal+ v D2-Macu.V roce 2006 vyjednávání trvalo do půlky října, pak to koupili NASN. Dost zklamání by to bylo, pokud by ESPN America neměla NHL. Ty přenosy byly o třídu lepší než jinde. To je ideální partner pro NHL v Evropě. Je v hodně balících a navíc i v HD. cgyfan - jaké máš připojení na net ? Mluvíš tu o HD. Na jaké úhlopříčce to sleduješ? 127 cm ? Díky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Snad to někdo koupí nebo ten co to teď momentálně vlastní by prodělal i kalhoty a mohl dívat doma v obýváku :bomb:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 785 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?ja som tej kvalite na gamecenter tiez moc neveril. Minuly tyzden som si objednal celu sezonu a mohol som uz pozerat pripravne zapasy, mam to prepojene s LCD 94, a kvalita vynikajuca. Obraz lepsi ako na novasporte, sport 1 atd.GAMECENTER LIVE ma ale aj ine vyhody ako moznost si vybrat u konkretneho zapasu domaci alebo hostujuci feed. 48 hodin po skoceni zapasu si stale pozriet cely zapas v kvalite 3,2 Mbit, vsetky zapasy za posledne 4 roky si pozriet v kvalite 1,6 Mbit a taktiez zapasy aktualnej sezony neskorie ako po 48 hod. Z kazdeho zapasu uz po skoceni si moznost pozriet 12 minutovy zaznam a mnoho dalsich vyhod ako pozerat sucasne a 4 zapasy LIVE |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Ivo2001 - Mám Panála Neo pdp 127cm, propojené pc HDMIčkem s plazmou. Obraz jako víno, jsem spokojený jak jsem psal už celé 3 roky. Takže letos pofrčím už 4tou placenou sezónu a jsou to nejlépe investované peníze. Ten servis atd., super. Letos jak už tu píše Paterliny daleko více možností, hlavně ten domácí a hostující feed, to je pro mě nej, plameny můžu vidět pokaždé na Flames TV. Net mám troufnu si říct výborný, optika 25/25 Mbit. V reálu na speedtest 24,33/21,50 cca. |
cgyfan
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Já sleduji NHL po internetu na těchto stránkách:http://lsh.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&layout=webmaster&tmpl=component http://www.freefootball.org/icehockey.php http://livetv.ru/en/allupcomingsports/1/ http://www.sportlemon.tv/c-3.html Je to lepší než si platit drahé sportovní TV, na kterých pak stejně nic nedávají protože nemají na práva, jen letos chce třetí strana která koupila práva na NHL 7x větší částku než loni. Každým rokem chtějí majitelé práv víc a víc peněz, jen aby na tom vydělali. Měly by se zavést finanční limity jako v NHL. Např. 500 000 dolarů za práva NHL za celou sezonu i s play off. :fuming: :fuming: Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?salfa - jo, přesně tak, ilegální streamy, to je přesně ta sprváná cesta :-)........Nehledě na otřesnou kvalitu. Já si raději prostě tu sezónu zaplatím přes GCL a dostávám kvalitu. Dívat se zadara na hýbající se šmouhy.... děkuji, nechci. |
cgyfan
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Nemá někdo stránky na program ruský SPORT HD na 9°E je tam ta NHL?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Tak odpověď přímo z centrály GCL ohledně případných blackoutů v Evropě mě více než potěšila:Registration for GameCenter Live in Europe and the Middle East is now available. The FAQs and Terms of Service will be updated shortly to reflect this change in territorial restrictions. We appreciate your patience in this matter. Games will NOT be blackedout in EUROPE, as the Playoffs & Stanley Cup are included. Preseason exhibition games are not available through GameCenter Live on any connected devices. A few select preseason games that have television coverage will be used as test streams on the website only for the purpose of troubleshooting by our streaming department, but full coverage for the season will begin with the first regular season game. Takže skutečně, GCL nabídne letos naprosto celou sezonu, všechny mače, včetně po a sc. Bomba. U espn playeru to bylo zvlášť, ale zase byla trošku menší cena, čili je to +- nastejno, ovšem GCL má mnohem více možností. Takže letos se fakt těším, i když to se těším každý rok :-) GO FLAMES GO!!!! |
cgyfan
![]() |
|
habrna ofiko stránke predsa.http://platformahd.ru/page_571_30_2011-10-05_2011-10-05.htm |
dandy
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Ten program mám ,ale po nhl ani stopy,vysílá se někde vubec nhl mimo usa a canadu?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
habrno to by aj mňa zaujímalo, ale asi v európe, či ázii, proste USA a Kanadu nemá nikto ešte práva na vysielanie, proste treba počkať čo sa bude diať ďalej s týmto problémom a kukať NHL kde sa dá po nete, alebo asi naj ísť do USA a máš pokoj. zdar |
dandy
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?jak to zaplatit kartou online to gemecentrum? budu platit nějaké poplatrky za převod? nevím jak to zaplatit..mám kartu kterou udajně můžu nakupovat na internetu ale nevím jak na to.Jak to zaplatím koupím si i nový pc do 20000 kč..ten starý co mám by už to nezvládl...nyní nevím jestli je lepší koupit nový stolní PC nebo je na ty nhl přenosy lepší notebook...poradíte někdo? do zítřka to musím mít vše doma...Nhl začíná za necelých 29 hodin |
Lorbat
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Pánové pomoraďte mi čas kvapí,jinak tv mám panasonic full HD 127 cm uhlopříčka..nebylo by lepší koupi nový kvalitní notebook s HDMI připojením? |
Lorbat
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Lorbat: Na zapalcení ti stačí klasická internet karta, nebo prostě kreditka, kterou můžeš platit i přes net, banka ti pak v aktuálním kurzu odečte love. Šel bych spíše do nového kvalitního pc místo notebooku. Já mám taky Panála 127, propojeno s pc HDMI. Poplatky dle banky, ale žádná hrůzs. Já už se těším, jak si vychutnám jako předkrm před sobotním hlavním chodem Flames - Penguins zítřejší první mač Džegra v Bostonu! |
cgyfan
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Pro cgyfan...no a dá se pak koupit alespoň 7 metrů hdmi kabelu...tak daleko bych měl PC od TV. |
Lorbat
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Já mám doma dokonce 10m :-) Takže dá :-) Taky to mám docela na daleko, jdi do toho :-) |
cgyfan
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?No doufám že mi zítra prodejci nabídnou nějaký dobrý PC do 20000 kč.jinak dnes zaplatím to gamecenter nhl ...ale tam nevím jestli je třaba se nejdříve zaregistrovat nebo nejdřív zaplatit...anglicky neumím ... |
Lorbat
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Udělej si první účet na nhl.com a pak se v klídku pod ním zaregistruj do GCL at tam nemáš zbytečně moc účtů. Tskže registrace na nhl.com a pak pay 159 USD jakmile budeš zalogovaný. Tak jsem to dělal já. Do 20 litrů budeš mít v této době dělo :-) |
cgyfan
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Můžeš mi prosím poslat linky na registraci a na zaplacení? jde tady dát link na tuto stránku? |
Lorbat
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |