![]() |
|
Sky Italia + Cyfra+Rozhoduji se jestli mám koupit kartu SKY ITALIA nebo CYFRA+, chtěl bych vědět Váš názor a zkušenosti,pro a proti,preferuji kvalitní HD, evropské fotbalové ligy,cenu a bezproblémovou aktivaci,mám sat.Argus VIP 2,děkuji za věcné odpovědi... |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+Jestli ti jde čistě jen o fotbálek, tak nejlepší volbou je jednoznačně Sky Italia s balíčkem Calcio. Máš to i včetně všech zápasů LM, kterou Cyfra nemá. Doporučuji prostudovat tv guide těch kanálů a budeš mít hned jasno. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+rozhodne Sky IT R^ |
dandy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+Sky Italy (paket Calcio) je jeden z nejlepších fotbalových balíčků v Evropě. nabízí kromě všech zápasů italské Serie A taky Champions League, několik zápasů španělské a anglické ligy. jako doplněk taky bundesligu, ale toho je tam málo. všude kde je to možné nabízí jako volbu originální komentář. u Premier League to před časem zrušili kvůli exportu velkého množství karet do AnglieVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+Sky Italy-Calcio sice dává kompletní program Champions League, ale pouze jako PPV nabídku za příplatek, takže na prepaid kartách to nejde. |
JS1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
VortimondVortimond, ak to neni problém, prosím porad bližšie ako sa k tomu dostať...ja som amatér a Ty profík... |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+to co píše JS1 není samozřejmě vůbec pravda. jako PPV se vysílají jenom zápasy italské Serie B, o kterou není takový zájem a proto je nutné to financovat tímhle způsobem.http://mediacalcio.blogspot.com/2011/10/tutte-le-partite-di-calcio-in-diretta_18.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+Kartu Sky Calcio mám, chodí mi vše mimo Serie B a Champions League. Ta nechodí ani na originálním receiveru Pace DS 831 NS ani na Vantage... |
JS1
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+to bude tím, že máš balíček SPORT. potřebuješ paket CALCIO. SPORT nedává možnost volby zápasů vysílaných ve stejnou dobu pokud je nedávají na kanálech SKY SPORTVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
igor61karty se prodávají v italských eshopech a taky na ebay.itcena je kolem 180 EUR / 12 měsíců prakticky vždycky si můžeš sám vybrat nejvýhodnější kombinaci. to bych ti radil CALCIO-INTRATTENIMENTO-DOCUMENTARI. tím dostaneš dalších 6 HD programů navíc (4 seriálový a 2 dokumentární). tam se rovněž vysílá v originále všechno co je možný Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondNejsem (nevhodné slovo), vím co jsem si koupil a co mám naladěno. Jdou mi všechny kanály Calcio (včetně HD ve Vantage) a žádný kanál Sport. Ta Champ.League je prostě za příplatek. |
JS1
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+tak to bude pravda. já nemám žádnou jinou možnost než se orientovat podle těch přehledů, kde to není jasně napsaný. u tý Serie B tam je jasně napsáno, že všechny zápasy jsou PPV.http://mediacalcio.blogspot.com/2011/10/tutte-le-partite-di-calcio-in-diretta_22.html v tom případě je výhodnější paket SPORT. tam máš prostě skoro to samý + všechny ostatní sporty. taky eurosport HD Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+my se snažíme zjistit co je nejlepší (pro toho kdo má zájem platit). každá kritika a zkušenost je vítaná.u těch přijímačů s dvěma čtečkama (například Vantage 7100 a 8000) by mělo jít taky tohle: DVĚ KARTY 1. CINEMA-INTRATTENIMENTO-DOCUMENTARI 2. SPORT-NEWS-MUSICA výsledek = skoro kompletní nabídka SKY IT za v přepočtu 750,- měsíčně R^ :laughing: to platí leckdo za skylink Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+Loni jsem měl Cyfru+, letos mám Sky Calcio, tak si dovolím malé shrnutí.Sky Calcio: komplet Serie A, komplet serieB (PPV),komplet Champ.L (PPV), rošířená nabídka z PL (6-8 utkání/kolo), PD (vsě Real+Barca, +dalsí 2-3 utkání), BL (2-3 utkání). Technické problémy zatím žádné. Cyfra+: polská liga hodně, PL (4-5 utkaní/kolo), PD (4-5 utkání/kolo), Franc. liga (1-2 utkání/kolo). Technické problémy: občas bylo nutné požádat Anetu o nové zápisy na kartu, ale vždy po několika hodinách OK. |
JS1
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+ale certa stareho...SkyIT je dobry obchodnik, najjednoduchsie sa to da vysvetlit na Sky Calcio 15 (24h wrestling channel) 1 program cena - 2,50EUR 1 mesiac Sky Calcio15 - 15EUR a zrovna tak funguje i Vami spominane Sky Calcio oznacovane ako PPV 1 zapas sa da samostatne cvaknut v podobe PPV alebo je mozne si mesacne danu zalezitost predplatit (napr balik Seria B)!!! samozrejme tato moznost nie je v pripade PREPAID KARIET!!!, takze oznacenie PPV sice plati ale... hold smolka nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+proč smůla. my si myslíme, že je to vynikající paket. s přehledem nejlepší z toho co je dostupný pro všechny. že u nás je populární share to nás nezajímá. tohle je nejlepší z dostupného.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Sky Italia + Cyfra+....ještě mě zajímá aktivace karet,musí se někam volat,nebo se aktivuje vložením do sat.a co prodloužení předplatného? Díky |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+prodloužení předplatného není možné. karta se po roce zahodí a kupuje se nová. aktivaci musí udělat prodejce v itálii (to zjistíš podle popisu jestli kupuješ správnou kartu). používají se pro to výrazy jako:non necessitano documenti no documenti smart card gia attiva totalmente anonimo scheda anonima Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+Sky Italia je bezkonkurencne nevyhodnejsi na Evropskem trhu. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+je to tak! vynikají poměr cena/výkon. a dokonce i ta (často kritizovaná) filmová nabídka je lepší než HBO. to se třeba o tom polském Canal+ Film nedá říct. bohuželVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+Mě přišla karta Sky Italy neaktivovaná, cca 10 dní před termínem aktivace, takže aktivace nebyla možná. Prodejce přislíbil, že mi ji aktivuje na dálku, ale abych si pořídil originál Sky Italy receiver. Tak jsem ještě koupil Pace DS 831 NS. Pak stačilo vložit kartu, nastavit kanál 109 (Sky Uno) a poslat mail do Itálie. Během cca 30 min to šlo !!!Takže i taková aktivace je možná, jinak ale je lepší dostat kartu již aktivovanou, jako jsem dostal od Cyfra+. |
JS1
![]() |
|
VantageHD 6000 a SKY ITZdar, dotaz od laika, co umí maximálně vložit a vyndat kartu z přijímače. Nahrání nového firmware jsem ještě nezkoušel.Pokud si koupím prepaid kartu na SKY IT, v jakém modulu bude fungovat při vložení do Vantage 6000? Případně jaký firmware použít, pokud nepoužiju modul? Předem děkuji. |
bertik69
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
VantageHD 6000 a SKY ITOvěřené softy pro prepaid karty na Sky Italy do Vantage jsou: 02.44.01 a 02.52.01. Možná i další (Jepssen), ale to nemám vyzkoušené.O nějakém ověřeném modulu nevím. |
JS1
![]() |
|
VortiKtory je osvedceny e-shop na nakup tejto karty ? Diky.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 637 |
![]() |
|
RE: Sky Italia + Cyfra+Moc díky za info. |
bertik69
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |