![]() |
|
Potřeba radyPotřeboval bych poradit,zda-li pujde CS-link Irdeto v Opticum X80,příp.poradit v kterem? A kterej SD přijímač,/říka se že Amiko 500-550/ dobře komunikuje cez RS-232 s AB Cryptobox 350HD?Za odpovědi vopřed děkuji! |
PIXEL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RaduPotřebuji poradit.Dnes zakoupen Mascom MC2000HDCI USB a nejde mě spustit všechny programy který jsou kódovaný.Karta od CS LINK kód.cryptoworks.Tento přístroj mi byl prodejcem doporučen že jako jediný zvládá obě kódování.Od odpoledne nemohu spustit-hláška na obrazovce:Irdeto CI+CAM Error message E06-4 Smart card failure Press OK or Exit to quit. Mám to hodit z okna a nebo je nějaká rada.Moc prosímmmm |
jarin10
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Potřeba radyDej modul do tov. nastavení(pro jistotu) a v expert menu dej prioritu CW.Ale tato kombinace stb a modulu je prostě na houby. Kdo by to od stejného výrobce taky nečekal.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Potřeba radyNe z okna,ale prodejci na hlavu.Našel jsem toto:"Přijímač je vybaven CA modulem, který obdržel certifikaci Skylink ready. Přijímač tak bez obav můžete použít s novými dekódovacími kartami Skylink Irdeto, Skylink ICE, CS Link Irdeto, T-mobile a FreeSAT by UPC direct typu ICE. Starší karty Cryptoworks již s tímto CA modulem v přijímači nelze použít." Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Potřeba radynapíš aj typ modulu....ja mám mascom 2300 a ide všetko...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
Potřeba radyPřímo ze stránek Mascomu- Vložený CAM dekodér Mascom Irdeto/Cryptovorks (od poloviny 11/2011 CI+Skylink Ready) zaručuje bezpečný příjem českých a slovenských programů Skylink, CS Link a UPC.Jinak module Irdeto DVB CI&CI Plus |
jarin10
![]() |
|
RE: Potřeba radyskús vyskúšať nejakí iný typ modulu...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
Potřeba radyDíky ale mám bohužel jen tento. |
jarin10
![]() |
|
jarin10přístroj vem a dones ho prodejci a řekni mu že mi nic nejde nebo ať nakluše to sprovoznit doma, píšeš že nejdou kodovaný-jde teda ČT24 a očko?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
jarin10jasný óčko i 24 jdou |
jarin10
![]() |
|
jarin10udělals to co ti psal "tomík"?A skusil bych tovární nastavená a znova to prubnout-a ta karta byla už flešnutá dvakráte tak je to zbytečné jí xkrát flešnout.Ve finále kdeje psáno-dáno že není vadný modul?Taky možnost,další možnost kartu skusit jinde, možností je?zítra bych to odnesla basta.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
jarin10Jasný radu tomíka jsem udělal dal do továrníka nastavení a stále nic.Jediný co mě jde tak to je teletext i na programech co mě nejdou(zkoušel jsem ČT2)Jinak karta mě v homecastu jde bez problémů takže to asi vypadá na ten modul jinak nevím. |
jarin10
![]() |
|
jarin10To je jasný, že to nepůjde, když má kartu cryptoworks, ale modul už jen na irdeto. Prostě buď jinou kartu, která bude irdeto, nebo jinej modul co umí cryptoworks :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
jarin10Přesně tak ,jak píše eemil...kupoval jsem ho známým za nějakých 1600 kč v Okay elektru ,protože chtěli něco levnýho....vytáhni si modul a přečti si co je na něm napsaný...pouze IRDETO... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
![]() |