Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Potřeba rady

Potřeboval bych poradit,zda-li pujde CS-link Irdeto v Opticum X80,příp.poradit v kterem? A kterej SD přijímač,/říka se že Amiko 500-550/ dobře komunikuje cez RS-232 s AB Cryptobox 350HD?Za odpovědi vopřed děkuji!

PIXEL
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Radu

Potřebuji poradit.Dnes zakoupen Mascom MC2000HDCI USB a nejde mě spustit všechny programy který jsou kódovaný.Karta od CS LINK kód.cryptoworks.Tento přístroj mi byl prodejcem doporučen že jako jediný zvládá obě kódování.Od odpoledne nemohu spustit-hláška na obrazovce:Irdeto CI+CAM Error message E06-4 Smart card failure Press OK or Exit to quit. Mám to hodit z okna a nebo je nějaká rada.Moc prosímmmm

jarin10
Registrace: 1/2011

RE: Potřeba rady

Dej modul do tov. nastavení(pro jistotu) a v expert menu dej prioritu CW.
Ale tato kombinace stb a modulu je prostě na houby.
Kdo by to od stejného výrobce taky nečekal.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ne z okna,ale prodejci na hlavu.Našel jsem toto:
"Přijímač je vybaven CA modulem, který obdržel certifikaci Skylink ready. Přijímač tak bez obav můžete použít s novými dekódovacími kartami Skylink Irdeto, Skylink ICE, CS Link Irdeto, T-mobile a FreeSAT by UPC direct typu ICE. Starší karty Cryptoworks již s tímto CA modulem v přijímači nelze použít."

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

napíš aj typ modulu....ja mám mascom 2300 a ide všetko...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Potřeba rady

Přímo ze stránek Mascomu- Vložený CAM dekodér Mascom Irdeto/Cryptovorks (od poloviny 11/2011 CI+Skylink Ready) zaručuje bezpečný příjem českých a slovenských programů Skylink, CS Link a UPC.Jinak module Irdeto DVB CI&CI Plus

jarin10

skús vyskúšať nejakí iný typ modulu...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Potřeba rady

Díky ale mám bohužel jen tento.

jarin10

jarin10

přístroj vem a dones ho prodejci a řekni mu že mi nic nejde nebo ať nakluše to sprovoznit doma, píšeš že nejdou kodovaný-jde teda ČT24 a očko?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

jarin10

jasný óčko i 24 jdou

jarin10

jarin10

udělals to co ti psal "tomík"?A skusil bych tovární nastavená a znova to prubnout-a ta karta byla už flešnutá dvakráte tak je to zbytečné jí xkrát flešnout.Ve finále kdeje psáno-dáno že není vadný modul?Taky možnost,další možnost kartu skusit jinde, možností je?zítra bych to odnesla basta.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

jarin10

Jasný radu tomíka jsem udělal dal do továrníka nastavení a stále nic.Jediný co mě jde tak to je teletext i na programech co mě nejdou(zkoušel jsem ČT2)Jinak karta mě v homecastu jde bez problémů takže to asi vypadá na ten modul jinak nevím.

jarin10

jarin10

To je jasný, že to nepůjde, když má kartu cryptoworks, ale modul už jen na irdeto. Prostě buď jinou kartu, která bude irdeto, nebo jinej modul co umí cryptoworks :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

jarin10

Přesně tak ,jak píše eemil...kupoval jsem ho známým za nějakých 1600 kč v Okay elektru ,protože chtěli něco levnýho....vytáhni si modul a přečti si co je na něm napsaný...pouze IRDETO...

Cucerak
Registrace: 3/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra