Quantcast

Cinemax HD vstoupí na polský trh

| redakce | tiskobrázek k článku: Cinemax HD vstoupí na polský trh

Podle dostupných informací plánuje provozovatel prémiových filmových kanálů HBO uvést na polský trh další kanál ve vysokém rozlišení - filmový program Cinemax HD. Po HBO HD to bude v pořadí druhý kanál provozovatele na trhu v high-definition TV.

Cinemax HD se objeví v polských kabelových sítích a také v satelitních platformách. Zatím ale není jasné, které pakety Cinemax HD skutečně do své nabídky zařadí. Vzhledem k velké konkurenci v satelitní pay-tv může dojít k přidání programu do všech satelitních placených služeb v Polsku. Ještě není známo, jak bude program zákazníkům nabízen. V úvahu přichází bezplatný přístup k programu všem zákazníkům, kteří mají objednaný program Cinemax.

Ve srovnání s HBO a HBO HD nebude Cinemax HD pouhou kopií ve vysokém rozlišení. Stanice bude obsahovat pořady, které jsou známé z vysílání kanálu Cinemax.

Na podzim 2009 plánuje HBO uvést na polský trh kanál Animax, který je známý v České republice i na Slovensku.

Cinemax a Cinemax 2 je dostupný v polských kabelových a satelitních platforem. Abonenti Cyfra+, Cyfrowy Polsat a N musí pro přístup k programům si objednat paket za 15 zlotých měsíčně.

Cinemax je prémiový kanál, který vysílá filmy z celého světa a také klasické kino. Program je na polském trhu přítomný od roku 2005. Cinemax nevysílá reklamy.

zdroj: dvbnews.pl





Reklama




Vybrané články