Quantcast

Martin Pecina a Ivan Veselý hosty v Téma Deníku na UPC Express TV

| redakce | tisk

Hosty diskuzního pořadu Téma Deníku vysílaného na televizní stanici UPC Express, která je šířena ve všech nabídkách analogové i digitální kabelové televize UPC, jsou tentokrát ministr vnitra ČR Martin Pecina a na telefonu předseda občanského sdružení Dženo Ivan Veselý.

Martin Pecina a Ivan Veselý odpovídají na otázky moderátora Jana Kličky ohledně stavu extremismu v České republice. Martin Pecina se nechává slyšet, že neonacisté jsou díky aktivitám jeho resortu a politice předsedy vlády ČR J. Fischera v tuto dobu "zalezlí v děrách" a žádné pochody typu "Janov" už nehrozí. Chce Romům v České republice ukázat, že je zde dobré místo pro žití a že se nemusí bát o bezpečí svoje ani svých dětí. Debata se stáčí i na víza do Kanady. Martin Pecina předpokládá jejich zrušení v souvislosti s případnými změnami v kanadské přistěhovalecké politice.

Politický diskusní pořad Téma Deníku s těmito hosty je vysílán od pondělka 27.7. 2009 do neděle 10.8. 2009. Moderuje ho Jan Klička vedoucí domácí a ekonomické redakce těchto novin.

Pořad je čtrnáctidenník a diskuse trvá třicet minut. Při pondělní premiéře se vysílá celkem čtyřikrát a během následujících dvou týdnů pak každý den několikrát reprízován. Zájemci ho mohou shlédnout také na internetové adrese http://www.youtube.com/user/upcexpress. Stopáž a periodicita pořadu jsou voleny tak, aby se s ním mohl seznámit skutečně každý zájemce a periodicita navíc dovoluje moderátorovi volit závažnější a přitom stále aktuální téma.

UPC Express je informační, zpravodajský, publicistický a zábavní televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v centrální pražské a v sedmi regionálních variantách. Je dostupný všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

zdroj: PR UPC





Reklama




Vybrané články